❌İndirim Bitti! Piranha 1080P Webcam 55 ₺

Kamera eline ulaşan oldu mu 4 gün geçti hala sipariş hazırlanıyorda üstelik mağazadan teslimatı seçmiştim. Şikayetvarda da bir sürü şikayet var kimisi 1ay beklemiş kimisi 1hafta tabi başka ürün için fakat kafam karıştı gratis pek önem göstermiyor internet satışlarına görünüşe göre

Kamera eline ulaşan oldu mu 4 gün geçti hala sipariş hazırlanıyorda üstelik mağazadan teslimatı seçmiştim. Şikayetvarda da bir sürü şikayet var kimisi 1ay beklemiş kimisi 1hafta tabi başka ürün için fakat kafam karıştı gratis pek önem göstermiyor internet satışlarına görünüşe göre
Ürünü alırken tahmini 15 gün sürebilir gibi yazıyordu.

Sipariş hiçbir talep oluşturmamama rağmen iptal edildi

Uygulama içinde destek kısmı yok sanırım eve gidinde gratis müşteri hizmetleriyle görüşeceğim böyle olacağını bilsem eve teslim alırdım
Ben mağazadan teslim aldım. Farklı bir problem var gibi duruyor. Arayıp görüşmen daha sağlıklı.

Geçen sene 80TL'ye A101'den almıştım. 2. hafta sonunda kablosu temassızlık yapmaya başladı ve fişi çekti.
Kaliteli bir kamera değil ama 80TL'ye ne bekleyebilirsiniz ki? Kablosu biraz kısa bu arada aklınızda bulunsun.

Ben 3 gün önce mağazadan teslim aldım. Mikrofonu bozuk. Kamera bu paraya yeterli. Ama iadeyle falan uğraşmam. bu fiyata yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri