Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,068
Pekimadenden kalma![]()
Pekimadenden kalma![]()
Sonuçta kart var. Ben de sadece Apu. OC yapsanız da yeterli gelmez mi ? Bende kart yok ama 3200g 4.1GHz de çalışıyor.Ben de giriyor muyum o kategoriye? Apu işlemci ile rx6600 beslemeye çalışan bir sıkıntılı birey olarak zxkcmzkxcm
Zevkiniz mükemmel asus düşünüyordum 4 5 aya ilk pcmi toplamayı düşünüyorum Allah nasip ederse gaming xlere baktım çok şık bunlarda 3 fanlı tuf kadar neredeyse ben küçük sanıyordumsağolun. öyledir hocam, bu da sistem içindeki fotosu:
Alıntıyı görüntüle
Aga oturur bunu izlerim ben ilk ay oyun fln oynamam çok güzelmiş reis
teşekkürler hocam, artık toplarken forumda bizlerden yardım alabilirsinizZevkiniz mükemmel asus düşünüyordum 4 5 aya ilk pcmi toplamayı düşünüyorum Allah nasip ederse gaming xlere baktım çok şık bunlarda 3 fanlı tuf kadar neredeyse ben küçük sanıyordum
O ağır toz kokusu yorulmuşluğu hissedebiliyorumHD 3850 256MB 256BİT.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
HD 3870 512MB 256 BİT.
Alıntıyı görüntüle
R7 370 2GB 256 BİT.
Alıntıyı görüntüle
Koleksiyonluk kartlarım![]()
Teşekkür ederim. Size de nasip olur inşallah.Aga oturur bunu izlerim ben ilk ay oyun fln oynamam çok güzelmiş reis
%30'luk bir darboğazdan bahsediyorum, 35W çeken bir işlemci ile olmaz maalesef. Tek çare değişim. 5600'e geçmem lazım bir tıkSonuçta kart var. Ben de sadece Apu. OC yapsanız da yeterli gelmez mi ? Bende kart yok ama 3200g 4.1GHz de çalışıyor.
Ben satıyorsunuz zannettim dfgdfgfsdghfdTespit gibi tespit.
Param güvende ile almıştım, test için bilgisayarcıya götürmüştüm.
tabii ki forum olmazsa gider apu toplarım .qteşekkürler hocam, artık toplarken forumda bizlerden yardım alabilirsinizbu arada ben de asus tuf hastasıyım
İnşallah hocamTeşekkür ederim. Size de nasip olur inşallah.