Öneri 3000 TL Telefon Önerisi.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,091
3300-3400 TL'yi geçmeyecek şekilde telefon önerisi istiyorum. Babamın telefonu çok kastığı için kullanılamayacak vaziyete geldi ona alacağız. En az 64 GB yer olmalı günlük kullanım için ve ufak tefek oyunlar için yeterli bir telefon istiyorum.

artık 5000 tl civarı günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak pek fazla cihaz yok. ya redmi c serisi 8a 9a gibi modelleri var veya infinix ,tecno , gm gibi modelleri yönelmeniz gerekecek . Onun yerine daha elle tutulabilir seviyedeki modeller için 2 ele yönelmeniz lazım.
illaki sıfır cihaz ister iseniz şuan için tecno marka cihaz güncellik olarak tercih edilebilir. 720p ekran giriş seviye işlemci ,usb şarj eksik yönleri

3300-3400 TL'yi geçmeyecek şekilde telefon önerisi istiyorum. Babamın telefonu çok kastığı için kullanılamayacak vaziyete geldi ona alacağız. En az 64 GB yer olmalı günlük kullanım için ve ufak tefek oyunlar için yeterli bir telefon istiyorum.
kaçak telefon (y)(y)(y)

2.el olursa samsung s9

O bütçede 2. el al kesinlik sıfır alacağın cihaz 1-2 yıl önce 1500 tl ye alınan telefon...Alo alo cihazı yani...

Geri