Powercolor Red Devılrx RX 6700 Ekran Kartı Fan Değisimi

Ziona

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,298
Herkese merhaba, Powercolor red devil rx 6700xt kartımın 2 fanı bozuldu, bunları nasıl değiştirebilirim bütün kartların fanı birbirine uyumlu mu?

Herkese merhaba, Powercolor red devil rx 6700xt kartımın 2 fanı bozuldu, bunları nasıl değiştirebilirim bütün kartların fanı birbirine uyumlu mu?
hayır her kartın genelde kendine özel fanları oluyor ancak aynı boyutlarda ve aynı miktarda enerji çeken başka fanlar takılabilir

Fani cikartip model numarasini bulmaya calis. O model numarasi ile AliExpress veya Amazon (Global) uzerinden arat. Turkiye'de bulabilecegini sanmiyorum.

Firmaya mail atarsan belki yardımcı olabilirler. Bazen iyi niyetli davranabiliyorlar.

Yok artık bide RED DEVİL 😲. Garantisi devam ediyor mu?

Hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gress yağı filan sürüyorlar o taktik çalışır mı?
Fan hiç mi dönmüyor sesli mi çalışıyor?

Fan hiç mi dönmüyor sesli mi çalışıyor?
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayin ama bende fanlarini ariyorum6700xt red devil kartinin benimkiler de calisiyor ama sanki fana birsey surtuyotmus gibi ses çıkıyor ne yapmami onerirsiniz

konuyu hortlatıyorum kusura bakmayin ama bende fanlarini ariyorum6700xt red devil kartinin benimkiler de calisiyor ama sanki fana birsey surtuyotmus gibi ses çıkıyor ne yapmami onerirsiniz
Aliexpress üzerinden al setini derdim de artık öyle bir imkanın yok.

Varsa garantiye yolla. Eger bittiyse garanti ara ücretli değişim için fiyat al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri