25000 TL'ye Sistem toplama öneri tavsiye

PC Kolik de olan Anakart kasa SSD vs pek güven vermiyor sanki
Anakart iyi kasa iyi... SSD de 50 tl farka goodram yapılıyor... Ama sizin attığınızda sanırım zaten pc'nin amacı herhalde diğer parçaların kaliteli olması...

Çok sağol ilgin için

ya benim bir sorunum var ya anlam veremiyorum acaba işlemci daha mı yüksek olsa hiç emin olamıyorum yoksa götürür mü diyorsun uzun süre
Anakart kasa vs iyi olursa ileriye dönük olarak upgrade açık olur sürekli anakarti kasayı yenilemek işkence olabiliyor şuan ki bu sistem gayet iyi parçalara sahip paran oldukça takviye edersin ben öyle düşünüyorum

Anakart iyi olursa kasa vs de keza iyi olursa ileriye dönük olarak upgrade açık olur sürekli anakarti kasayı yenilemek işkence olabiliyor şuan ki bu sistem gayet iyi parçalara sahip paran oldukça takviye edersin ben öyle düşünüyorum
evet aslında amacım da dediğim gibi aslında ileriye yönelik beni uzun süre götürecek ve upgrade' i rahat olacak bir sistem

evet aslında amacım da dediğim gibi aslında ileriye yönelik beni uzun süre götürecek ve upgrade' i rahat olacak bir sistem
Yani sistem alırken ben FPS den ödün vererek uzun vadeli yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum şahsen

Yani sistem alırken ben FPS den ödün vererek uzun vadeli yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum şahsen
Tabi doğrudur ben 6700 ekran kartlı sistem toplamıştım ama işlemci yüksek olsun dedim fiyat 19k yı buluyor ama 3070 6700 den daha iyi diye biliyorum

O zaman bu sistemi kondurayim şuraya 😊
evet bu da mantıklı geliyor ama 12400f mi 5600 mü o var ve diğer arkadaş bu bütçeye 3070 daha iyi olur diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,247
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri