- Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip bir cümle yazmışımYani bekle yine de...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde 6700 ile kurduğum sistemi 6700XT yapsam sence nasıl olur ?Yani bekle yine de...
Garip bir cümle yazmışımYani bekle yine de...
birde 6700 ile kurduğum sistemi 6700XT yapsam sence nasıl olur ?Yani bekle yine de...
Hocam fiyatı 22k civarına kadar gelecek yaptığınız sistem alınmaz diyim siz salın bence...Garip bir cümle yazmışımbekleyelim o zaman umarım fiyatlar fırlamaz bir anda maalesef yarınımız belli değil
birde 6700 ile kurduğum sistemi 6700XT yapsam sence nasıl olur ?
sence ?Hocam fiyatı 22k civarına kadar gelecek yaptığınız sistem alınmaz diyim siz salın bence.
çok zorlamak istemiyorum ama emin olmak istiyorumHocam fiyatı 22k civarına kadar gelecek yaptığınız sistem alınmaz diyim siz salın bence...
Hocam gaming.gen de rahatlıkla 16-18k civarına 6700 XT bulunuyor salın artık şu sistemi pahalı...sence ?
çok zorlamak istemiyorum ama emin olmak istiyorum
bu işlemci ile bulunuyor mu ?Hocam gaming.gen de rahatlıkla 16-18k civarına 6700 XT bulunuyor salın artık şu sistemi pahalı...
Hocam 5700X ile 5600 arasında oyun performansı olarak o paraya değecek bir fark yok hatta 2k fiyat farkını düşünürsek fark yok...bu işlemci ile bulunuyor mu ?
oooo o zaman pardon peki ekran konusundaHocam 5700X ile 5600 arasında oyun performansı olarak o paraya değecek bir fark yok hatta 2k fiyat farkını düşünürsek fark yok...
Yani alınır wiewsonic'in üzeceğini sanmam ama bence o modeli araştır... Ghosting var mı mesela kesinlikle bir araştır...oooo o zaman pardon peki ekran konusunda
bu nasıl senin attığına göre bunda baktığım kadarıyla 1ms GtGVIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
baktığım kadarıyla bir sorunu yok sence diğer arkadaşın attığı nasıl ?Yani alınır wiewsonic'in üzeceğini sanmam ama bence o modeli araştır... Ghosting var mı mesela kesinlikle bir araştır...
sağol burada bunlara bir çok kez baktım ama emin olamıyorum![]()
MANTIS-3070 / AMD Ryzen 7 7700 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bütçene giden güzel sistemlerbaktığım kadarıyla bir sorunu yok sence diğer arkadaşın attığı nasıl ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/2218...b-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-kopya/
sağol burada bunlara bir çok kez baktım ama emin olamıyorum
evet 5600 ve 3070 var 1tb ssd yapınca da fiyatı 21.659,91 ₺ oluyor ve b550 anakart' ta varBütçene giden güzel sistemler
Yani ekran kartı bir tıkıt düşük ama dğer parçalar dha kaliteli... Valla ben olsam bunu alırdım...baktığım kadarıyla bir sorunu yok sence diğer arkadaşın attığı nasıl ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/2218...b-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-kopya/
sağol burada bunlara bir çok kez baktım ama emin olamıyorum