AMD vs INTEL - FPS Dropları

hiyaberk

80+
Reaksiyon skoru
18
Sadece CSGO için bir sistem alacaktım ekran kartı, psu vs. herşeyi halletim fakat mesele işlemciye gelince çok fazla kafadan ses çıkıyor.
CSGO için İntel mantıklı ve intel almak gerektiğini söylüyor bazıları fakat bir başka kişi AMD Varken intel alınmaz diyor.
Biriside AMD CSde çok fazla drop yedirir diyor.
Lütfen benceli yorumlar yapmayın.
Bütçe olarak amd alsam çok iyi oluyor fakat fps dropları var filan deniyor ne kadar doğru?
CSGO için ise intel almassan pişman olursun deniy bu ne kadar doğru?

Sadece CSGO için bir sistem alacaktım ekran kartı, PSU vs. herşeyi halletim fakat mesele işlemciye gelince çok fazla kafadan ses çıkıyor.
CSGO için İntel mantıklı ve Intel almak gerektiğini söylüyor bazıları fakat bir başka kişi AMD Varken Intel alınmaz diyor.
Biriside AMD CSde çok fazla drop yedirir diyor.
Lütfen benceli yorumlar yapmayın.
Bütçe olarak AMD alsam çok iyi oluyor fakat fps dropları var filan deniyor ne kadar doğru?
CSGO için ise Intel almassan pişman olursun deniy bu ne kadar doğru?
Onu diyenin adı Şafak galiba , neyse... Öyle bir şey yok kardeşim. Hangi işlemciyi düşünüyorsun ve bütçe nedir ?

Sadece cs oynuyorsan 10. nesil bir intel işlemci işini iyi görür.

Kardeşim durum şu eğer intel 3 k iken amd 2 k fiyatı oluyor herkes o yüzden bu aralar amd alıyor intel almıyor ama iki firmanında çok iyi ürünleri var.Hangi işlemiciyi düşünüyosun?

Onu diyenin adı Şafak galiba , neyse... Öyle bir şey yok kardeşim. Hangi işlemciyi düşünüyorsun ve bütçe nedir ?
Kardeşim durum şu eğer Intel 3 k iken AMD 2 k fiyatı oluyor herkes o yüzden bu aralar AMD alıyor Intel almıyor ama iki firmanında çok iyi ürünleri var.Hangi işlemiciyi düşünüyosun?

bütçe 2k anakart da alacağım bu fiyata dahil.
İntel al diyenler yüzünden intele para veresim var ama AMD ile fark yoksa aralarında kesinlikle amd alırım.
Aklımda ryzen 5 3600 var

Amd alman daha mantıklı olacaktır 2 arkadaşım var biri ryzen 5 1500x biri intel i5 7400 kullanıyor 1500x kullanan kişinin hem fps' i yüksek hem hiç sıkıntı çekmedi ama 7400 kullanan durmadan drop yediğini söylüyor bana sorarsan amd her türlü öndedir.

İntel al diyenler yüzünden intele para veresim var ama AMD ile fark yoksa aralarında kesinlikle AMD alırım.
Aklımda ryzen 5 3600 var
R5 3600 alıp Anakartı b450m ds2h alabilirsin bence ben öyle yapardım.

İntel al diyenler yüzünden intele para veresim var ama AMD ile fark yoksa aralarında kesinlikle AMD alırım.
Aklımda ryzen 5 3600 var
2k varsa 3600 + https://www.shop4tr.com/pc-motherbo...scnuxkisicxvdbcxynqetgmyt_xe3fnwaaq12ealw_wcb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R5 3600 alıp Anakartı b450m ds2h alabilirsin bence ben öyle yapardım.
ds2h diye bir model yok?

Dostum şöyle anlatayım. Intel alacak olsan 9400f alırsın ve 3600 ile aralarında çok fark var. Hem tek çekirdek, hem çoklu çekirdek. CS dah cok tekli çekirdeğe bakar yabi 3600 bu konuda daha başarılı. Hadi diyelim 9600K aldın. E 3600 ile arasında olacak 5 FPS ve soğutucu da alman gerekecek. Soğutucuya verecegin parayla Ryzen 7 3700X alırsın ki i7 9700 ü geçiyor. Karar senin bence 3600X al ve 240hz yerine 144hz al çunkü fark yok arada. 3600X ve B450M DS3H en mantıklı secim olur. Ya da 3600 alıp DS3H ile Arctic freezer duo 34 al.

Geri