bellek yardımı (ssd+ram)

berk95

80+
Reaksiyon skoru
20
intel i9-9900k işlemci
gigabyte z390 aorus master anakart
msi geforce rtx 2080 ti gaming x trio ekran kartı için ssd ve ram önerileriniz nelerdir?

uygun fiyata crucial 1 tb bx500 buldum, alırsam iş görür mü?

Bx500 sorunlu. Kingston a400, samsung 860 evo ya da Hyperx Fury almanızı öneririm.

Öyle sisteme BX500 gitmez hocam, daha iyi markalara yönelin. RAM konusunda serbestsiniz, bütçe varsa Trident-Z RGB öneririm.

Kingston A400'ler BX500'den de sorunlu

Öyle sisteme BX500 gitmez hocam, daha iyi markalara yönelin. RAM konusunda serbestsiniz, bütçe varsa Trident-Z RGB öneririm.

bütçe sıkıntı değil, sisteme en iyi olacak marka ve değerler önemli. işlemciden sonra uygun fiyatı görünce az kalsın 2. yanlışı yapıyordum.

bütçe sıkıntı değil, sisteme en iyi olacak marka ve değerler önemli. işlemciden sonra uygun fiyatı görünce az kalsın 2. yanlışı yapıyordum.
Samsung'un SSD'leri olabilir, M.2 veya SATA fark etmez.

Samsung'un SSD'leri olabilir, M.2 veya SATA fark etmez.

ram için ne önerirsiniz peki? aklımda yine aynı marka (ki yanlış bi seçimmiş) ve kingston hyperx predator 32 gb 3000 mhz vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bx500 sorunlu. Kingston a400, samsung 860 evo ya da Hyperx Fury almanızı öneririm.

ssd ve ram bu sistem için kaç olmalı peki?

RAM için ne önerirsiniz peki? aklımda yine aynı marka (ki yanlış bi seçimmiş) ve kingston hyperx predator 32 gb 3000 mhz vardı.
Valla bütçeye bağlı, 32 GB olmasına çok gerek olduğunu sanmıyorum, RGB olacaksa 4x8 GB olabilir tabii ki görünüş açısından. Bütçe sorun olmadığı için Trident-Z RGB öneririm.

RAM için ne önerirsiniz peki? aklımda yine aynı marka (ki yanlış bi seçimmiş) ve kingston hyperx predator 32 gb 3000 mhz vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD ve RAM bu sistem için kaç olmalı peki?
Bence en az 500gb ssd ve 16gb ram olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri