Ben sıfır i3 12100f rtx 3060 i 13k ya aldıysam 9 k ya koy bekle ha 9 dan yüksek verirlerse sat gitsin ve inşaallah troll değilsindirEvet arkadaşlar bilgisayarımı satma kararı yazdım sistemim şöyle:
Tüm parçaları sıfır ayarında-1 Yıl TR garantili olup özenle toplanmıştır.
Ekran Kartı : SAPPHIRE RX 5600 XT 6 GB
(2 fanlı, kutu-fatura mevcut, tamir ve mining görmedi, herhangi bir sorunu sıkıntısı yok.)
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600
SSD : Crucial 480 GB SSD
HARD DİSK: 1TB SD BLUE
RAM : Corsair16 GB 3200 MHz Ram
Anakart : Gigabayte B450M S2h (sıfır gibi, kutulu-güncel BIOS)
PSU : 600W 80+Plus Yeterli bir PSU
Kasa: RGB Gaming kasa
İşletim Sistemi : Windows 11 Pro yüklü & lisanslı
Ve buna 15.400 TL yazdım
Ne zamana satarım
Kaça satmalıyım
Düşükmü yazmışım
Aklımdan geçmedi değil knkeleleaa33 ile aynı kişi olduğunu düşünen bir tek ben miyim
sen bu ürünü aldın kardeşim kullandın ya sıfır ürün mü alıp satıyorsun ithalatcı mısın sen neyi hesaplıyorsun anlamadım ayrıca senin ürünün gecen sürede değer kaybetti yeni nesil bir cok kart cıktı bu ürünler git gide değersizleşti anlayabiliyor musun yani senin şuan aldıgın fiyat enflasyon farkını almış fiyat zaten bide zamanında kaça aldın sen bunu allaha aşkına maaşın 1 senede 11 liraya cıktıysa 18 bine mi aldın sen bunuBen o zaman aldığımda 2 maaşla almıştım şimdi 2 maaş yazsam 22.000 TL olması lazım.
Zarar eden yine ben oluyorum.
Forumun yetkilileri hesap bilgilerine bakabilir arkadaşın aynı kişi falan değilim tanımıyorum.eleleaa33 ile aynı kişi olduğunu düşünen bir tek ben miyim
Satma o zaman kardeşim.Forumun yetkilileri hesap bilgilerine bakabilir arkadaşın aynı kişi falan değilim tanımıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya o olmaz, şu pahalı e ben bunu kaça satsam gider hadi siz söyleyin herkese diyorum, kaça gider ?
Birde ben bunu 9'a satsam sonra ne alıcam o paraya hiçbirşey.
15.400 düşük bir fiyat en az 50.000 yazmalısın.Evet arkadaşlar bilgisayarımı satma kararı yazdım sistemim şöyle:
(2 fanlı, kutu-fatura mevcut, tamir ve mining görmedi, herhangi bir sorunu sıkıntısı yok.)
Ve buna 15.400 TL yazdım
Ne zamana satarım
Kaça satmalıyım
Düşükmü yazmışım
8k maxEvet arkadaşlar bilgisayarımı satma kararı yazdım sistemim şöyle:
Ve buna 15.400 TL yazdım
Ne zamana satarım
Kaça satmalıyım
Düşükmü yazmışım
ne 8 i 7 bile etmez 5000 serisi kartlar o kadar aşağılanıyorki 2750 ye 5700xt vardı geçen gün alan yok 3060ı ezen bi kart.Evet arkadaşlar bilgisayarımı satma kararı yazdım sistemim şöyle:
Ve buna 15.400 TL yazdım
Ne zamana satarım
Kaça satmalıyım
Düşükmü yazmışım
yav temel mantık hatasısın kardeş eski ürünü satıp yeni ürünü kafa kafaya almayı nasıl bekler bir insan anlamıyorum birazcık kafanı kullanForumun yetkilileri hesap bilgilerine bakabilir arkadaşın aynı kişi falan değilim tanımıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya o olmaz, şu pahalı e ben bunu kaça satsam gider hadi siz söyleyin herkese diyorum, kaça gider ?
Birde ben bunu 9'a satsam sonra ne alıcam o paraya hiçbirşey.
max tc vatandaşı aynen piyasaya bakıp gel sen alsan 10 k bile vermessin 20k ya 6900xt dizerim ben7k ya aldıysan %250 minumum enflasyona ugradıgını farz edersen öyle bi pay biç kasana yada o gun ki dolar kuruyla bugunu hesapla kar koy sat abi 20 den asa asla koymam