Sebebini açıklarsan sevinirim.RTX 3090.
Nvidia bu seçenekler arasında ucuz olan hocam ama sıfır ayarında ikinci el.dostum fanboyluk yapmıyorum iki markayıda kullamış biri olarak 2 bin 3 bin fazla ver nvidia al , zaten %10 düşük performans alsanda dünyanın sonu olmicak ama daha uzun süre ve daha pürüzsüz bir oyun deneyimin olucak kesinlikle deymez amd ye bulaşmaya
Hocam attığın link XTX kıyaslaması XTX alabiliyor olsam zaten 3090 düşünmezdim. Ama cevabın için teşekkürler7900 XT tabii hem güncel hem de çok güçlü bir ekran kartı 3090 Tİ solluyor ... 3090 ve 7900 XT'i yan yana koyamazsınız hocam...
Daha güncel olduğu için XT yi düşündüm ama dediğin gibi arada 8.000 tl gibi bir fark var değer mi bilemiyorum.Öncelikle şöyle bir soru sorayım. Oynayacağın oyunlar için RTX 3090 yetmiyor mu ? Eğer yetiyorsa 13000 14000 TL civarına ikinci el RTX 3090 her türlü daha iyi bence. 8000 TL fazla vermenin anlamı yok. Yetmiyor dersen direk RX 7900 XT al.
Hocam attığın link XTX kıyaslaması XTX alabiliyor olsam zaten 3090 düşünmezdim. Ama cevabın için teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha güncel olduğu için XT yi düşündüm ama dediğin gibi arada 8.000 TL gibi bir fark var değer mi bilemiyorum.
RTX 3090 yeter dersen direk al ikinci el olarak. Sıfır sakın alma RTX 3090. Çünkü RTX 4080 serisine indirim geleceği söyleniyor düzgün indirim gelirse belki RTX 4080 alırsın.Hocam attığın link XTX kıyaslaması XTX alabiliyor olsam zaten 3090 düşünmezdim. Ama cevabın için teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha güncel olduğu için XT yi düşündüm ama dediğin gibi arada 8.000 TL gibi bir fark var değer mi bilemiyorum.