Sigaradan Ceza Yedim Yardım

okulda yetkili olan müdür yardımcısı ceza yazabilme hakkı var
Okulda yetkili olan müdürün ceza hakkı sadece çalışanlara karşı vardır
Haber vermeden dersine girmeyen öğretmene maaş kesintisi yapmak gibi
Size karşı cezai bir işlem yapma hakkı veyahut yetkisi yok
Tutanak tutmuş sadece endişelenicek bir şey yok
Varsa bile hak etmediğiniz bir cezanın kağıdını zaten neden imzalamışsınız onu bilmiyorum...
İlla ödeyecem dersenizde genelde cezayı yazan kuruma ödüyorsunuz diye hatırlıyorum oda okul oluyor

Sen icmedim sadece bulundurdum diyorsun niye imzaladin ki o zaman?her onune geleni imzaliyormusun
harbi lan of ya ama biliyorlardı içmediğimi sadece bulundurduğumu sigara bulundurmaktan da ceza yazılıyordu sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten müdürle konuştu bi kağıt falan mı götürdü gösterdi mi bişeyler yaptılar

Varsa bile hak etmediğiniz bir cezanın kağıdını zaten neden imzalamışsınız onu bilmiyorum...
İlla ödeyecem dersenizde genelde cezayı yazan kuruma ödüyorsunuz diye hatırlıyorum oda okul oluyor
mal müdürlüğüne odiyeceksin dediler okula ödenmiyor

Müdürün ceza hakkı sadece çalışanlarına değil, Oraya giren veliye karşı bile hakkı vardır. Çünkü o mülkün idari sorumluluğu müdürde.

Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no
Gerçekten sıranın plastik kısmını da yaktın mı merak ettim ?

şöyle anlatayım sanırım. bu tutanacak toplantı ve ya özel olarak velisine iletilecek çünkü ceza yaş sınırı altında diye biliyorum. ilk toplantıda ailene tebliğ edilebilir yani sen bişey ödemeyeceksin ama ailen o zıkkımı içtiğini bilmiyorsa akşamında olacaklar para cezasından daha şiddetli aksiyonlu atraksiyonlu hiddetli ve çekirdek alıp seyretmelik olabilir :D

harbi lan of ya ama biliyorlardı içmediğimi sadece bulundurduğumu sigara bulundurmaktan da ceza yazılıyordu sanırım

zaten müdürle konuştu bi kağıt falan mı götürdü gösterdi mi bişeyler yaptılar

mal müdürlüğüne odiyeceksin dediler okula ödenmiyor
Hocam okulda bulunduğunun farkinda misin bu ne genişlik hala bulundurdum yaktim vs diyosun önemli bi kurum ve sen bu kurumda, kuralda değil suç işliyosun kamu malina zarar veriyosun tabikide suçu olucak en azindan para cezasi vermişler normalde okuldan atilman gerek

ceza bana girdimi comic şans yaparlar bana

yaktım
Kardeşim niye böyle şeyler yapıyorsunuz devletin malına. Hepimizin malı bu orada milyonlarca insanın hakkı var. Ayrıca bu milli servetimiz. Yapmayın böyle şeyler hem yazık hemde kul hakkı.

Keşke para cezasından ibaret olmasaymış. Sen de arkadaşların da hak ediyor

babamı sorgulattım böyle bir şey çıktı

Ekler

• IMG_20221223_175544.jpg
    IMG_20221223_175544.jpg
    230.2 KB · Hit: 59
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,926
Üyeler