Yardım İtopya Outlet Ne Oluyor

aurex

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar istediğim monitör normalde şuan 4500 tl ama itopya outlette 3500 tl oluyor Outlette 2 ci el ürün mü satılıyor ama mağza diye yazıyor pek anlamadım şimdiden herkese teşekkür ederim

Ekler

• resim_2022-12-24_091910947.png
    resim_2022-12-24_091910947.png
    229.5 KB · Hit: 192
outlet ürün, ayıplı mal demek gibi bir şey bazılarında ciddi hasarlar oluyor bazılarında sırf kutusunda baskı hatası var diye outlet giriliyor falan filan, sorunu neymiş yazmıyor mu

outlet ürün, ayıplı mal demek gibi bir şey bazılarında ciddi hasarlar oluyor bazılarında sırf kutusunda baskı hatası var diye outlet giriliyor falan filan, sorunu neymiş yazmıyor mu
yanlış bilgilendirme yapmayın outlet ürün mağazalarda sergilenen ürünler oluyor kullanıcıların incelediği ürünler herkesin dokunduğu baktığı ürünler ayıplı olanlarıda çok düşüktür

yanlış bilgilendirme yapmayın outlet ürün mağazalarda sergilenen ürünler oluyor kullanıcıların incelediği ürünler herkesin dokunduğu baktığı ürünler ayıplı olanlarıda çok düşüktür
benim bildiğim o şekilde hocam bazı mağazaların dediğim tabilerde yaptıkları satışları da outlet olarak adlandırdıklarını da gördüm, ancak sizin dediğiniz outlete giriyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1671875372867.png

bu şekilde bi açıklaması var

Dostum;
Hatalı ürünler, ellerinde 1 tane kalmış ürünler, dükkanda ellenmiş ürünler, iade edilmiş ürünler outlette müşterilere ucuz fiyatlı olarak sunulur bu sebeplerden dolayı daha ucuz ama ürünün sorunlu olma ihtimali yok çalışıyordur , belli başlı sıkıntısı vardır o sıkıntıyı öğrenmen lazım.

Arkadaşlar istediğim monitör normalde şuan 4500 TL ama itopya outlette 3500 TL oluyor Outlette 2 ci el ürün mü satılıyor ama mağza diye yazıyor pek anlamadım şimdiden herkese teşekkür ederim
Hocam bu ürünlerle alakalı bir websitesi de yaptım ben:

https://firsatgamingx.vercel.app .

Bu sitede outletteki tüm ürünleri görebilirsiniz.
Ek olarak oradaki ürünler genelde ölü pikselli oluyor monitörlerde başka da bi problemi olmuyor. Diğer ürünlerden de alınabilir olamıyor. Burada mesela steelseries kulaklıklar var çok ucuz görünüyor ama satışa uygun olmadığı içi vermiyorlar :D Bir şey burada çok ucuzsa problemi o kadar büyük olabilir. Kartal'da outlet mağazası. Bununla alakalı da reels çekmiştim onu da aşağı bırakıyorum:

tam olarak nasıl oluyor mesela benim alıcağım şey kırık felan mı

Outlet ürün alınıp geri iade edilen yada teşhirde beklemiş kutusu hasar almış ürünler oluyor. mağazayı arayarak yada mağazaya giderek tam durumu öğrenebilirsiniz.

Outlet ürün alınıp geri iade edilen yada teşhirde beklemiş kutusu hasar almış ürünler oluyor. mağazayı arayarak yada mağazaya giderek tam durumu öğrenebilirsiniz.
İstediğim monitör 2 gün önce internette satıldı sonra stoklar bitti böyle oldu oraya gidip test edebiliyormuyuz aletleri bide almaya değer mi?

İstediğim monitör 2 gün önce internette satıldı sonra stoklar bitti böyle oldu oraya gidip test edebiliyormuyuz aletleri bide almaya değer mi?
Bence değmez ara ara bu fiyatlara düşüyordu. 3k olsa alınırda 3.5k outlet için fazla

Geri