aurex
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
yanlış bilgilendirme yapmayın outlet ürün mağazalarda sergilenen ürünler oluyor kullanıcıların incelediği ürünler herkesin dokunduğu baktığı ürünler ayıplı olanlarıda çok düşüktüroutlet ürün, ayıplı mal demek gibi bir şey bazılarında ciddi hasarlar oluyor bazılarında sırf kutusunda baskı hatası var diye outlet giriliyor falan filan, sorunu neymiş yazmıyor mu
senin bahsettiğin teşhir ürün.yanlış bilgilendirme yapmayın outlet ürün mağazalarda sergilenen ürünler oluyor kullanıcıların incelediği ürünler herkesin dokunduğu baktığı ürünler ayıplı olanlarıda çok düşüktür
benim bildiğim o şekilde hocam bazı mağazaların dediğim tabilerde yaptıkları satışları da outlet olarak adlandırdıklarını da gördüm, ancak sizin dediğiniz outlete giriyor sanırımyanlış bilgilendirme yapmayın outlet ürün mağazalarda sergilenen ürünler oluyor kullanıcıların incelediği ürünler herkesin dokunduğu baktığı ürünler ayıplı olanlarıda çok düşüktür
Hocam bu ürünlerle alakalı bir websitesi de yaptım ben:Arkadaşlar istediğim monitör normalde şuan 4500 TL ama itopya outlette 3500 TL oluyor Outlette 2 ci el ürün mü satılıyor ama mağza diye yazıyor pek anlamadım şimdiden herkese teşekkür ederim
www.instagram.com
tam olarak nasıl oluyor mesela benim alıcağım şey kırık felan mıoutlet ürün, ayıplı mal demek gibi bir şey bazılarında ciddi hasarlar oluyor bazılarında sırf kutusunda baskı hatası var diye outlet giriliyor falan filan, sorunu neymiş yazmıyor mu
bilmiyorum hocam detaylarda yazmıyor mutam olarak nasıl oluyor mesela benim alıcağım şey kırık felan mı
Ölü pikseli vardı 1-3 tanetam olarak nasıl oluyor mesela benim alıcağım şey kırık felan mı
yazmaz gidip sorması lazımbilmiyorum hocam detaylarda yazmıyor mu
İstediğim monitör 2 gün önce internette satıldı sonra stoklar bitti böyle oldu oraya gidip test edebiliyormuyuz aletleri bide almaya değer mi?Outlet ürün alınıp geri iade edilen yada teşhirde beklemiş kutusu hasar almış ürünler oluyor. mağazayı arayarak yada mağazaya giderek tam durumu öğrenebilirsiniz.
Bence değmez ara ara bu fiyatlara düşüyordu. 3k olsa alınırda 3.5k outlet için fazlaİstediğim monitör 2 gün önce internette satıldı sonra stoklar bitti böyle oldu oraya gidip test edebiliyormuyuz aletleri bide almaya değer mi?