Çözüldü✓ Xiaomi miflash 0xfffffffff hatası

Suskun

80+
Reaksiyon skoru
4
xiaomi redmi 9A telefonu twrp de açmaya çalışırken brick oldu. sanırım soft brick çünkü hala fastboot modunda açabiliyorum, fastboot tan çıktığımda telefon sürekli açılmaya çalışıyor fakat açılamıyor.

telefona uygun fastboot rom buldum ve miflash ın çalışan bir sürümüyle içine atmayı denedim fakat ekteki hatayla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek varmı

Ekler

• 5865828.3100000005_image.png
    5865828.3100000005_image.png
    18.4 KB · Hit: 102
xiaomi redmi 9A telefonu twrp de açmaya çalışırken brick oldu. sanırım soft brick çünkü hala fastboot modunda açabiliyorum, fastboot tan çıktığımda telefon sürekli açılmaya çalışıyor fakat açılamıyor.

telefona uygun fastboot rom buldum ve miflash ın çalışan bir sürümüyle içine atmayı denedim fakat ekteki hatayla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek varmı
Mi Flash'a gerek yok. Stock ROM klasörünün içindeki flash_all.bat dosyasını açmanız yeterli. Ek olarak, boot.img'ı flashladınız mı tekrardan? Belki gerekmeyebilir Stock ROM kurmak.

dediğiniz şekilde açmayı denedim fakat bir şey olmadı

sadece bir saniye cmd ekranı açılıyor ve geri kapanıyor. ben yanlış anlamış olabilir miyim demeye çalıştığınız dosyaya tıklamak mı?

sıkıntı romdaymış başka bir rom denedim düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri