Alpha-Rules satın aldım H.O mu G.O mu?

h.o? g.o?

• Hayırlı Olsun

Oylar: 27 65.9%
  • Geçmiş olsun

Oylar: 14 34.1%

• Oy kullanan toplam üye
    41

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
İtopya.com üzerinden 2 taksitle Alpha-Rules sistemi satın aldım
1672077851619.png

bu şekilde aldım rampage psu yu değiştircem elimde psu var merak etmeyin 11.429,42 tl ödedim sizce h.o mu g.o mu?

EDİT: arkadaşlar taksitle aldığım için vade farkı beni çok etkiliyordu bu bütçede rtx3050 alamazdım kimse kusura bakmasın baya kötüymüş arkadaşımda inceledim rampage kasayıda asus tuf gt301 le değiştircem psu corsair cx750 olarak yapıcam siz merak etmeyin

Gaming gende ki dk4 sistemi alamazdim gaming genle kavgaliyim hiçbir şekilde ordan alış veriş yapmicagima kendime söz verdim

Son düzenleme:
büyük g.o

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam bunun yerine gaming'gen deki dk-4 daha iyi bence, arada 600 tl fiyat farkı var ama gaming.gen'deki parçaların kalitesi buna kıyasla çok daha yüksek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İtopya yılbaşı öncesi elinde kalan parçaları hazır sistemlerle itelemeye çalışıyor gibime geldi

Hocam bunun yerine gaming'gen deki dk-4 daha iyi bence, arada 600 TL fiyat farkı var ama gaming.gen'deki parçaların kalitesi buna kıyasla çok daha yüksek.
hocam taksitle aldığım için çok fazla bütçe sıkıntısına düşüyorum 2 taksit için bile 500 tl vade farkı koymuş gaming gen ve müşteri temsilcileri kötü çok sıkıntı yaşadım o firmayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya yılbaşı öncesi elinde kalan parçaları hazır sistemlerle itelemeye çalışıyor gibime geldi
zam yapmadan önceki elinde kalanları itelerler hocam her firma yapar bunu indirimli diye aldığımız çoğu sistemde aslında ellerinde kalanlar

Hayırlı olsun bro bende Alpha One alacaktım ama onun da stoğu bitmiş alana H.O.

İtopya.com üzerinden 2 taksitle Alpha-Rules sistemi satın aldım Alıntıyı görüntüle

bu şekilde aldım rampage psu yu değiştircem elimde psu var merak etmeyin 11.429,42 TL ödedim sizce h.o mu g.o mu?

EDİT: arkadaşlar taksitle aldığım için vade farkı beni çok etkiliyordu bu bütçede rtx3050 alamazdım kimse kusura bakmasın baya kötüymüş arkadaşımda inceledim rampage kasayıda asus tuf gt301 le değiştircem psu corsair cx750 olarak yapıcam siz merak etmeyin
Rx 6600 candır

hocam taksitle aldığım için çok fazla bütçe sıkıntısına düşüyorum 2 taksit için bile 500 TL vade farkı koymuş gaming gen ve müşteri temsilcileri kötü çok sıkıntı yaşadım o firmayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zam yapmadan önceki elinde kalanları itelerler hocam her firma yapar bunu indirimli diye aldığımız çoğu sistemde aslında ellerinde kalanlar
Evet hocam ben de monitör satın aldım gaming.gen'den dediğiniz gibi müşteri memnuniyeti pek iyi değil.

Geri