Bir laptop ve iki adet monitör sığacağı bir masa almak istiyorum. Monitörlerden biri 27 inç, pek beğenebildiğim masa yok hep şikayet var marangozda yaptırmak mı daha uyguna gelir yoksa nereden bulanilirim tavsiye verebilecek var mı?
Tanıdık illa ki vardır marangoz daha uygun olur heralde bi sordurayım en iyisi sen ne zaman yaptırmıştın.Valla ben bi tanıdık vasıtasıyla marangoza 300TL'ye anlaşıp 250TL'ye 120x60'lık bir masa yaptırdım sağolsun bi tık geniş tutmuş 128x65 gibi bi masa oldu gayet memnunum fakat çok tanıdık olmadığı sürece bu fiyata bulman imkansız. sağlamlık olarak ayaklar vs hiç yerinden kıpırdamıyor. Masayı tutup salladığım zaman kaliteli bir şey olduğunu anlıyorsun.
Marangoza bir fiyat sordurup ona göre haraket etmekte fayda var.
Baya güzel duruyor aslında, ikeadada benzerini bulmuştum.Zamlar gelmeden alim diyorum en iyisiBende bunun beyazı var: https://www.adoremobilya.com/newyork-l-ofis-masa-tori
300 mü 400mü ne liraya almıştım. Zamanında hey gidi hey. Bi tane 27 bi tane 32 İki yazıcı modem felan her şey masanın üstüne geniş geniş kullanırsın.
Eylül-Ekim gibi yaptırdım.sen ne zaman yaptırmıştın
Haklısın aslında bi bakıyımHocam kendin yap n11 den MDF 90*180 tabla sipariş et 6 tanede krom ayak sipariş et 1200 1300 bandına kendin yaparsın ve internetten gelecek olan suntalardan daha iyi olur