Bilgisayar masası ölçüsü yardım!

Aslında aile evinde yaşıyorum ve cok büyük bir odam olduğu söylenemez maksimum 130 cm cıkar diye düşünüyorum, eşya yoğunluğundan kaynaklı. Tekrar bi ölçeceğim ama. Derinlik 70 diyorsunuz . O sorun teskil etmez gibi benim için. Abur cubur yiyen biri değilim aslında. Fazla sağlıklı besleniyorum. Yulaf tabağı , tavuk pilav en fazla masamda yerim diyeceğm de onu da yemek masasında yerim sanırım :) önemli olan masaya klavye , mouse, 27 inc monitör ve kasanın sığabilmesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşıma sordum 49 inc oled kullanıyor , 210 cm yaptırdım demişti. El verdikçe büyük yaptırmak sanırım sağlıklısı . Ah odam daha büyük olsaudı keşke :/
Maksimum 90x180 minimum 80x160 işinizi görecektir

Geriye kalan kısmı evdeki kullanacağın koltuğa göre ayarlamalısın hocam yerden yüksekliğinde bahsediyorum

hocam ben de çok benzer ölçülerde masa yaptırmayı düşünüyorum hangi şehirdesin ve fiyat olarak ne aldın bilgilendirebilir misin
Usta ilk mesajdaki gibi (120 genislik x60 derinlik x75 yükseklik) olanı 12.500 TL dedi kaliteli mdf yaptıracağım. Sağ tarafına 2 göz de çekmece yaptırmayı konusmustuk , o sekilde fiyatı bu.

Geriye kalan kısmı evdeki kullanacağın koltuğa göre ayarlamalısın hocam yerden yüksekliğinde bahsediyorum
Standart yükseklik 75 cm dedi . Detaya inmedim, yükseklik ayarlı bir sandalye ile sorun olmaz diye düşündüm , dert etmedim.

90x180 deki 180 cm genislik değil mi ? Su an 125 zorlasam 130 cm sığacak gibi duruyor. Eşyaları yer değiştirip alan açarsam belki masayı büyütebilirim

Son düzenleme:
Usta ilk mesajdaki gibi (120 genislik x60 derinlik x75 yükseklik) olanı 12.500 TL dedi kaliteli mdf yaptıracağım. Sağ tarafına 2 göz de çekmece yaptırmayı konusmustuk , o sekilde fiyatı bu.

Standart yükseklik 75 cm dedi . Detaya inmedim, yükseklik ayarlı bir sandalye ile sorun olmaz diye düşündüm , dert etmedim.

90x180 deki 180 cm genislik değil mi ? Su an 125 zorlasam 130 cm sığacak gibi duruyor. Eşyaları yer değiştirip alan açarsam belki masayı büyütebilirim
12.5 mu vay be inanılmaz artmış fiyatlar hayırlı olsun şimdiden

12.5 mu vay be inanılmaz artmış fiyatlar hayırlı olsun şimdiden
teşekkürler. Kafamı kurcalayan ölçü sıralamsı var . Yükseklik x genislik x derinlik sırasına göre mi monitör ölçüleri ? Aynı şekilde kasa da . 120 cm ye sığdırır mıyım diye ölçüm yapıyorum taktım 120 ye 🤣🤣

teşekkürler. Kafamı kurcalayan ölçü sıralamsı var . Yükseklik x genislik x derinlik sırasına göre mi monitör ölçüleri ? Aynı şekilde kasa da . 120 cm ye sığdırır mıyım diye ölçüm yapıyorum taktım 120 ye 🤣🤣
tek monitör için 120 iyi bence ama çift monitör lazımsa küçük kalır

tek monitör için 120 iyi bence ama çift monitör lazımsa küçük kalır
Hedef tek monitör 27 inc , oled olabilir duruma göre . O yüzden samsungun ölçüleri attım da ölçülerin sıralamasından emin olamadım. Büyük olan yükseklik sonraki genisliktir diye düşündüm. Derinlik en az olanı. Yanlarına yazsalarmış keşke🤣🤣 kasa da sanırım genislik 29 cm ? Mantık yürüttüm ikisinde de şekillerini hayal edip. Bunların sabit sıralaması var mı ilki yükseklik ikinci genislik sonuncu ölçü derinlik gibi ? Nasıl net öğrenebilirim yani

Tek monitör + kasa , üstüne de klavye mouse ekstra bi hedefim yok. Calısan orta yaslı bir bireyim , kafa dağıtayım , 2. Monitör arzum şu an yok. Taş çatlasa günde 2 saat oynayacağım zaten

Hedef tek monitör 27 inc , oled olabilir duruma göre . O yüzden samsungun ölçüleri attım da ölçülerin sıralamasından emin olamadım. Büyük olan yükseklik sonraki genisliktir diye düşündüm. Derinlik en az olanı. Yanlarına yazsalarmış keşke🤣🤣 kasa da sanırım genislik 29 cm ? Mantık yürüttüm ikisinde de şekillerini hayal edip. Bunların sabit sıralaması var mı ilki yükseklik ikinci genislik sonuncu ölçü derinlik gibi ? Nasıl net öğrenebilirim yani

Tek monitör + kasa , üstüne de klavye mouse ekstra bi hedefim yok. Calısan orta yaslı bir bireyim , kafa dağıtayım , 2. Monitör arzum şu an yok. Taş çatlasa günde 2 saat oynayacağım zaten
chatgptye sorabilirsin ölçüleri verip çiz de kafanda farazi bir şeyler olur en azından

chatgptye sorabilirsin ölçüleri verip çiz de kafanda farazi bir şeyler olur en azından
Çizdirdim o şekil de ürünlerin sayfasındaki ölçülerin sıralamasını kafamda idrak edemedim. Masayı cok büyük yaptırma gibi bir imkanım yok , odamdaki esyalardan dolayı. ( maks 65 derinlik 125 genislik oluyor ) Sığar mı diye toplama yapacağım kasa + monitörün genişliklerini öğrenip fakat 3 ölçüden hangisi hangi sırayla çözemedim. Farklı ürünlerde farklı sıralama oluyor. Sistemi alıp ölçmek daha doğru olacak bu gidişle :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri