yani oyunda değilim oyunda olsam bile rx5700 var ekran kartıArkada valorant açık? Görev yöneticisinden ne kullanıyor bak.
valoran %90 kullanıyor neden ?Arkada valorant açık? Görev yöneticisinden ne kullanıyor bak.
amdyi kötülemek için pusuda yatıyor herkesBir amd vakası daha
Arkada valorant açık sonuçta. ALT-TAB attığınızda valorantta fps' yi 30' a sabitleme ayarını açarsan düzelir.
Sorun AMD kaynaklı değil arkada oyun açık basbaya.Bir amd vakası daha
Kötüleyeceğim tabi dünya para veriyorum ama kart bok gibi. Sen bir araba alsan sürekli uğraşsan kötülemez misin? Basbaya bombok işte satıp intel nvidiaya geçicem eğer düzelmesse 1-2 hafta içindeamdyi kötülemek için pusuda yatıyor herkes
nvidiadan amdye geçtim neden biliyomusun ekran kartı sıcaklağım 98 dereceleri görüyordu.Kötüleyeceğim tabi dünya para veriyorum ama kart bok gibi. Sen bir araba alsan sürekli uğraşsan kötülemez misin? Basbaya bombok işte satıp Intel nvidiaya geçicem eğer düzelmesse 1-2 hafta içinde
valorant açık?Alıntıyı görüntületı boşta bu sıcaklıkta ve değerde çalışıyor
Sana gelen seri model sıkıntılıysa biz ne yapalım araştırarak alsaydın 5700 Rog strix issue yaz bakalım neler neler var? Sana gelen gaming x serisi sıkıntılı olabilir AMD'nin suçu ne?Kötüleyeceğim tabi dünya para veriyorum ama kart bok gibi. Sen bir araba alsan sürekli uğraşsan kötülemez misin? Basbaya bombok işte satıp Intel nvidiaya geçicem eğer düzelmesse 1-2 hafta içinde