JuunBuun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 979
TR serverı böyle maalesefmillet kafayı mı yemiş bu sistem için o saatde

TR serverı böyle maalesefmillet kafayı mı yemiş bu sistem için o saatde
hayır vatan 3070 sistem bin kat daha iyiydi ona bukadar sıra yoktuTR serverı böyle maalesef![]()
çünkü internet üzerinden satıldıhayır vatan 3070 sistem bin kat daha iyiydi ona bukadar sıra yoktu
kendin söylüyorsun oraya Allah bilir nerden gittiler internetden ayağına kadar geliyorçünkü internet üzerinden satıldı
dostum isim yazdırıyor herkes şuan 15 kişi falan var bence hemen çık gelYarım saate ya da 1 saate bende çıkacağım yola gittiğinde durumu iletir misin knk
Eyw knk Geliyorum yoldayımdostum isim yazdırıyor herkes şuan 15 kişi falan var bence hemen çık gel
internette satılan birşeyin nasıl sırası olsunkendin söylüyorsun oraya Allah bilir nerden gittiler internetden ayağına kadar geliyor
dostum lütfen biraz sus kötülemek için kötülüyorsun şuan sırfmillet kafayı mı yemiş bu sistem için o saatde
Acaba yakında bu fiyat bandında güzel bir şeyler çıkar mıBen beğenmedim alacaklara hayırlı olsun
yılbaşından sonraya kalmayın derim ben bu sistemi alacağım hiçte pişman olacağımı düşünmüyorum airporttayım şuan gelenler gelsinAcaba yakında bu fiyat bandında güzel bir şeyler çıkar mı
Birader karadenizden gelip nasıl istanbuldaki malı alayım allah aşkına....alcak var mı arkadaşlar benim için sinmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hem almıyorsun hemde alan adama laf ediyon beyninin
elini çabuk tut dostum hızlı ol derimEyw knk Geliyorum yoldayım