Tarayıcılarda düşük indirme hızı sorunu

Reaksiyon skoru
1,128
internetim 100mbps steamda fln saniyede 11.5 mb indiriyo ama örn google da bişey indiriyorum kb lere düşüyo belki düzelir opera gx e geçeyim dedim geçesim vardı zaten bundada 2mb indiriyo nabıcam internet download manager kullanıyodum sorun yoktu oda deneme sürümü bitti satında alamam çok büyük bi sorun

internetim 100mbps steamda fln saniyede 11.5 mb indiriyo ama örn google da bişey indiriyorum kb lere düşüyo belki düzelir opera gx e geçeyim dedim geçesim vardı zaten bundada 2mb indiriyo nabıcam internet download manager kullanıyodum sorun yoktu oda deneme sürümü bitti satında alamam çok büyük bi sorun
Bende de aynı problem var 100 kb ile felan indiriyor hız limiti felan mı kaldırmamız gerekiyor acaba bilmiyorum

Bende de aynı problem var 100 kb ile felan indiriyor hız limiti felan mı kaldırmamız gerekiyor acaba bilmiyorum
hız limitiyle pek bi alakası yok sonuçta googleda 100kb ile indiriyo operada 2mb ya bilmiyorum ben öyle olduğunu düşünmüyorum

parallel downloading i enable yapıp deneyin
hangi tarayıcı ise başını ona göre düzenleyin
örneğin opera
opera://flags/#enable-parallel-downloading
1672409033340.png

Kanka bildiğim kadarıyla kullandıkları sunucu ile ilgili o, google drive dene bi aynı sorun var mı yok mu oradan bak istersen

Programı indirdigin site ile ilgili diye biliyorum. İnternet download manager öneririm.

İndirdiğiniz yerden de kaynaklanıyor olabilir

Geri