MSI OPTIX MPG ARTYMIS 273CQR Alınır mı?

Zamanında mag272cqr yi 4300 liraya
Mag274qrf yi 6400 liraya aldıktan sonra monitör fiyatları beni çok üzüyor ya
Bu fiyata ips 1 ms gtg full pivot modeller bulunmuyor mu?

Zamanında mag272cqr yi 4300 liraya
Mag274qrf yi 6400 liraya aldıktan sonra monitör fiyatları beni çok üzüyor ya
Bu fiyata ips 1 ms gtg full pivot modeller bulunmuyor mu?
Evet gerçekten çok yüksek fiyatlar öyle bir fiyatı vermek istemiyorum fakat bir defa alacağımdan emin de olamıyorum yılbaşı indirimi ile beraber 8.000'e kadar düşerse alabilirim fakat şu fiyat ile pek de içime sinmiyor açıkçası

Fiyatlar uçmuş 2 2.5 sene önce samsung Oddsey G5'i 6 taksitle 2000 TL'ye mi ne almıştım

Bu monitörü düşünür müsünüz? Çok kaliteli diye biliyorum mag274qrf ile bunun arasında kalmıştım zamanında satıcının amazon olması gibi artısı da var rtings den bi bakın isterseniz

Msi`ın fiyat politikası nasıl olur bilemeyiz, belki fiyatlarda indirime, kampanyaya gider ama ekonomik olarak artacağı bariz. Msi Mag27Cq, Cqr`yi 2300-2600Tl`ye almıştım bu sene alt segmenti olan G27CQ4P`yi 4K ya aldım, şuam fiyatı 6300Tl. Hem segment düştü hemde fiyat arttı.

Bu monitörü düşünür müsünüz? Çok kaliteli diye biliyorum mag274qrf ile bunun arasında kalmıştım zamanında satıcının amazon olması gibi artısı da var rtings den bi bakın isterseniz
Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için, biraz incelemelerine baktım biraz daha araştırayım. Eğer ki MSI beklediğim kadar indirime girerse almayı düşüneceğim olmadığı taktirde eğer ki bunda karar kılarsam alırım. Lakin o da olmazsa GIGABYTE G24F modelini denemeyi düşünüyorum.
Tabii hala tavsiyelere açığım
Msi`ın fiyat politikası nasıl olur bilemeyiz, belki fiyatlarda indirime, kampanyaya gider ama ekonomik olarak artacağı bariz. Msi Mag27Cq, Cqr`yi 2300-2600Tl`ye almıştım bu sene alt segmenti olan G27CQ4P`yi 4K ya aldım, şuam fiyatı 6300Tl. Hem segment düştü hemde fiyat arttı.
Teşekkür ederim cevabınız için, indirimi beklemeyi düşünüyorum girmediği taktirde yukarıda yazdığım modellerden düşüneceğim.
Muhtemelen GIGABYTE olur gibi düşünüyorum. Bekleyip görelim gelişmeleri aktarırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,163
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri