Evrim hakkinda tartisalim!

Evrim varda insanın maymundan geldiğine inanmıyorum

Yeter be aga milyon kere konusu açıldı :D Ne maymunu ne evrimi yaw

Evrim hakkinda tartisalim.

(Canim cok sıkıldı :S)
evrim diye bir şey var tabii ki, ama insan konusuna gelirsek insanlar evrimleşerek mi bu hâle geldi onu bilmiyorum.

evrim olsaydı herşeyin bi yaratıcısı olmalı evrimciler daha başlangıcı bulamamış evrim var diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında bu evrim çukurlarına düşüyordum az kalsın ama allaha şükür kurtuldum şuan namazları düzenli kılmaya çalışıyorum.

@Ata Şen gerçekler acı geldi herhalde.
Bohohohohyt

evrim olsaydı herşeyin bi yaratıcısı olmalı evrimciler daha başlangıcı bulamamış evrim var diyor.

zamanında bu evrim çukurlarına düşüyordum az kalsın ama allaha şükür kurtuldum şuan namazları düzenli kılmaya çalışıyorum.
Yav girmeyeyim, hiç konuşmayayım diyorum da bu husus tam benlik. O yüzden izinsiz balıklama atlıyorum.
Öncelikle, evrimin olması, yaratıcının varlığına veya yokluğuna ispat değildir. Hatta yaratıcıya bir yaratma alternatifi olarak da kullanılabilir inananlar tarafından. Bunun dışında, evrim alanında çalışan bilim insanlarının da ata canlıya bir cevabı olmaması, en azından bilimsel olarak "Bilmiyoruz" Dedikleri bir nokta. Evrim saf bir gerçektir. Hayatın, yaratıcının kanunudur bana göre. Tabi, insanların maymundan geldiği safsatası pek bana inandırıcı gelmiyor ve mantıklı sebeplere de dayanmıyor maalesef. Bunun dışında mutasyon veya diğer sebepler ile milyonlarca farklı canlı yaratılma düşüncesi de inanılmaz geliyor. Evrim gerçekten ürkütücü ve muhteşem bir şey.

Madenm evrim var neden şimdiki maymunlar insan olmuyor?
Bu kalemin yaratıcısı varsa kainatın da yaratıcısı vardır?
Şu paltoyu buraya koysam 1 milyon yıl sonra evrimleşecek mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,026
Üyeler
189,201
Son üye
Lyca
Geri