Neler Yeni

Evrim hakkinda tartisalim!

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Madenm evrim var neden şimdiki maymunlar insan olmuyor?
Maymunlardan geldik diyelim(varsayım) maymun atalarımız mutasyona veya başka bir şeye uğradığı için insana evrilmiş oluyoruz, veya yaşam standartlarıda etkileyebilir bunu. Maymunlarında kendi içinde bir düzenleri var ve hepsi aynı şartlar altında yaşamıyorlar. Örnek vermek gerekirse çernobil yüzünden bir tavşan mutasyon geçirdi diyelim, o mutasyon üreme hücrelerinde meydana gelirse kalıtsal olur ve diğer nesillere aktarılır buda zamanla evrimleşme demek olur.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
evrim olsaydı herşeyin bi yaratıcısı olmalı evrimciler daha başlangıcı bulamamış evrim var diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında bu evrim çukurlarına düşüyordum az kalsın ama allaha şükür kurtuldum şuan namazları düzenli kılmaya çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ata Şen gerçekler acı geldi herhalde.
Haklısınız hocam
Gerçeklerin acı geldiği insanlar tam liste :
Darwin, evrim ağacı, siyonistler, sözler köşkü karşıtları

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şu paltoyu buraya koysam 1 milyon yıl sonra evrimleşecek mi?
Palto canlı bir şey değil, fakat palto bir zaman sonra şartlar gereği çürüyeceği, eskiyip püsküyeceği için evrimleşmiş olur tam olarak olmasada.

Çok basit düşünüyorsunuz.

maury

80+
Maymunlardan geldik diyelim(varsayım) maymun atalarımız mutasyona veya başka bir şeye uğradığı için insana evrilmiş oluyoruz, veya yaşam standartlarıda etkileyebilir bunu. Maymunlarında kendi içinde bir düzenleri var ve hepsi aynı şartlar altında yaşamıyorlar. Örnek vermek gerekirse çernobil yüzünden bir tavşan mutasyon geçirdi diyelim, o mutasyon üreme hücrelerinde meydana gelirse kalıtsal olur ve diğer nesillere aktarılır buda zamanla evrimleşme demek olur.
Pp me bakar mısın? Bana evrimi anlatıyorsun şu an :)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Okulda Küçükken bu deden diyip Maymun göstermişlerdi vay be(!)

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Palto canlı bir şey değil, fakat palto bir zaman sonra şartlar gereği çürüyeceği, eskiyip püsküyeceği için evrimleşmiş olur tam olarak olmasada.

Çok basit düşünüyorsunuz.
Dostum adamın fotosuna bak bence pek ciddi değil

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

milenix

80+ Gold
gereksiz ve çıkışı olmayacak konu herkesin doğrusu kendine yüzyıllardır tartışılan konuları burda hemen çözecek değilsiniz heralde zamanında bende intte çok tartışıyodum ama saldım sonuç olmayacağını anladım ben kendi inandığımla onlar kendi inandığıyla yaşamaya devam ediyor her tartışmadan sonra sonuç koca bir zaman kaybı

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Top Bottom