Evrim hakkinda tartisalim!

Madenm evrim var neden şimdiki maymunlar insan olmuyor?
Maymunlardan geldik diyelim(varsayım) maymun atalarımız mutasyona veya başka bir şeye uğradığı için insana evrilmiş oluyoruz, veya yaşam standartlarıda etkileyebilir bunu. Maymunlarında kendi içinde bir düzenleri var ve hepsi aynı şartlar altında yaşamıyorlar. Örnek vermek gerekirse çernobil yüzünden bir tavşan mutasyon geçirdi diyelim, o mutasyon üreme hücrelerinde meydana gelirse kalıtsal olur ve diğer nesillere aktarılır buda zamanla evrimleşme demek olur.

evrim olsaydı herşeyin bi yaratıcısı olmalı evrimciler daha başlangıcı bulamamış evrim var diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında bu evrim çukurlarına düşüyordum az kalsın ama allaha şükür kurtuldum şuan namazları düzenli kılmaya çalışıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ata Şen gerçekler acı geldi herhalde.
Haklısınız hocam
Gerçeklerin acı geldiği insanlar tam liste :
Darwin, evrim ağacı, siyonistler, sözler köşkü karşıtları

Şu paltoyu buraya koysam 1 milyon yıl sonra evrimleşecek mi?
Palto canlı bir şey değil, fakat palto bir zaman sonra şartlar gereği çürüyeceği, eskiyip püsküyeceği için evrimleşmiş olur tam olarak olmasada.

Çok basit düşünüyorsunuz.

Maymunlardan geldik diyelim(varsayım) maymun atalarımız mutasyona veya başka bir şeye uğradığı için insana evrilmiş oluyoruz, veya yaşam standartlarıda etkileyebilir bunu. Maymunlarında kendi içinde bir düzenleri var ve hepsi aynı şartlar altında yaşamıyorlar. Örnek vermek gerekirse çernobil yüzünden bir tavşan mutasyon geçirdi diyelim, o mutasyon üreme hücrelerinde meydana gelirse kalıtsal olur ve diğer nesillere aktarılır buda zamanla evrimleşme demek olur.
Pp me bakar mısın? Bana evrimi anlatıyorsun şu an :)

Okulda Küçükken bu deden diyip Maymun göstermişlerdi vay be(!)

Palto canlı bir şey değil, fakat palto bir zaman sonra şartlar gereği çürüyeceği, eskiyip püsküyeceği için evrimleşmiş olur tam olarak olmasada.

Çok basit düşünüyorsunuz.
Dostum adamın fotosuna bak bence pek ciddi değil

gereksiz ve çıkışı olmayacak konu herkesin doğrusu kendine yüzyıllardır tartışılan konuları burda hemen çözecek değilsiniz heralde zamanında bende intte çok tartışıyodum ama saldım sonuç olmayacağını anladım ben kendi inandığımla onlar kendi inandığıyla yaşamaya devam ediyor her tartışmadan sonra sonuç koca bir zaman kaybı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri