Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Merhaba kardeşim öncelikle yoğundum birkaç arızaya bakmam gerekti anca geldim
Crc veri doğrulama sistemi yüksek olduğu Zaman hatalar oluyorCrc ne oluyor hocam?
Parazitlenme sonucunda olmuş olabilir çevrende çok yoğun bir veri kullanımı olmuş olabilir santral veya saha dolabında yoğun bir kullanım olmuş olabilirCrc ne oluyor hocam?
Ev iç tesisatı kaç senelikPeki benim şuan ne yapmam gerek? Bir fikriniz varmı? Millenicomu falanmi aramam gerek?
Hiç bir fikrim yok hocam. Biz taşımalı 3 sene oldu. Fakat bina 10 yıllık.Parazitlenme sonucunda olmuş olabilir çevrende çok yoğun bir veri kullanımı olmuş olabilir santral veya saha dolabında yoğun bir kullanım olmuş olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ev iç tesisatı kaç senelik
İnternet kablosu duvardaki prizden mı geliyorHiç bir fikrim yok hocam. Biz taşımalı 3 sene oldu. Fakat bina 10 yıllık.
Hocam arıza kaydı başlatıp sorunum cozulmedi desem gelip bakıyorlarmı? Zaten geçtiğine pişmanım sürekli zam yapıyorlar.Altyapı sorunu firmayla halletmen lazım altyapı yoğunluğu ile alakalı olabilir.
Ev içi hattının yenilemesini tavsiye ederim mümkünse Cat 6 23awg kablo ile yeniden ankastre kutusundan hat çekilsinEvet hocam.