Kaçıncı kat ev birde modemi ne sıklıkla kapatıp açıyorsunNe kadara patlar hocam?
Yaklaşık olarak 35 metre kablo gitse ki gider mi sence sen daha iyi bilirsin yaşadığın için aşağı yukarı bina girişinden dışarıdan camdan eve girerek midem hangi odada ise oraya kadar kaç mModemi sadece 2 gün önce açıp kapattım birde bu gün 3. Katta oturuyorum
Binada bulunan ankastre kutudan senin portun öncelikle kontrol edilmeli eğer oraya da dalgalı hız veya düşük hız geliyorsa bakılmalı hız da problem yoksa o zaman komple iç tesisat değişmesi gerekiyor30 metre falan gider hocam.
O zaman bir millenicom ile konuşayım eğer öyle ise direk kapattiririm zaten. Masrafa girecek ne para var ne bir şey.Binada bulunan ankastre kutudan senin portun öncelikle kontrol edilmeli eğer oraya da dalgalı hız veya düşük hız geliyorsa bakılmalı hız da problem yoksa o zaman komple iç tesisat değişmesi gerekiyor
Geçenlerde bende de aynı sorun oldu. 50 Mbps hız paketim vardı ama aldığım indirme hızı 2 Mbps çıkmıyordu bile. Modem arayüzünde kontrol ettiğimde sorun hat kaynaklı görünüyordu. Ne kadar destek talebi açsamda sorun yok dediler. En sonunda şikayetvar.com'a yazdım şikayet ettim yarım saat sonra daha önce almadığım hızı bile alabildim. Bence ne varsa onlardan kaynaklı. En azından benimki bu şekilde çözüldü.arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 2 haftadır millenicom internetim ölmüş durumda. altyapım 80 mbps download destekliyor bende 100 mbps'lik paketi kullanıyorum fakat 2 haftadır max 18 mbps hız gördüm. millenicomdan 3 kez arıza kaydı oluşturdum fakat hiçbirinde düzeltmediler. Sorun nedir sizce yardımcı olurumusunuz? @Kürşat Kütükçü
Çözülmedi de aynen öyle ayrıca bu sorun firma ile alakalı değil fiyat konusunda haklısın ama hız problemin başka firamya geçersen yine yaşarsın eğer dairende sorun yoksa sorun altyapısalHocam arıza kaydı başlatıp sorunum cozulmedi desem gelip bakıyorlarmı? Zaten geçtiğine pişmanım sürekli zam yapıyorlar.
O zaman millenicomu tekrar arıza kaydı açacağım. Ama bir şey daha var sadece download bu şekilde düşük onun dışında upload ve oyunlardaki ping değerlerim gayet iyi.Çözülmedi de aynen öyle ayrıca bu sorun firma ile alakalı değil fiyat konusunda haklısın ama hız problemin başka firamya geçersen yine yaşarsın eğer dairende sorun yoksa sorun altyapısal
Bende de aynı senin dediğin gibiydi. İstersen bir şikayet oluştur çözülecek bence.O zaman millenicomu tekrar arıza kaydı açacağım. Ama bir şey daha var sadece download bu şekilde düşük onun dışında upload ve oyunlardaki ping değerlerim gayet iyi.