Çözüldü✓ Laptop Anakart Değişimi Hp

unco

80+
Reaksiyon skoru
5
İyi günler, yaklaşık 3.5 aylık hp victus laptopumu garantiye mavi ekran sebebiyle gönderdim. Beklenen parçalar kısmında anakartı görünce aradım ve anakart değişimi yerine aynı model sıfır bir cihaz talep ettim. Bilgisi olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatabilir mi bu konuda ve anakart değişimi yapılırken cpu ve gpu lehimleri mi sökülüyor yoksa üstünde cpu ve gpu bulunan anakart direkt mi takılıyor? Sağolun şimdiden.

İyi günler, yaklaşık 3.5 aylık hp victus laptopumu garantiye mavi ekran sebebiyle gönderdim. Beklenen parçalar kısmında anakartı görünce aradım ve anakart değişimi yerine aynı model sıfır bir cihaz talep ettim. Bilgisi olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatabilir mi bu konuda ve anakart değişimi yapılırken cpu ve gpu lehimleri mi sökülüyor yoksa üstünde cpu ve gpu bulunan anakart direkt mi takılıyor? Sağolun şimdiden.
Sanırsam sıfır anakart takıyor olmalılar. Tabii emin değilim.

• Beğen
Reaksiyonlar: unco
cihaz değişimi talep edebilirsin. 6 ay içerisinde sıkıntı çıkan cihazlarda tüketici kanunlarına göre gizli kusurlu sayılıyor. Sıfır cihaz vermeleri gerek.

• Beğen
cihaz değişimi talep edebilirsin. 6 ay içerisinde sıkıntı çıkan cihazlarda tüketici kanunlarına göre gizli kusurlu sayılıyor. Sıfır cihaz vermeleri gerek.
talep ettim unarın sorun çıkarmadan gönderirler sıfır cihazı

talep ettim unarın sorun çıkarmadan gönderirler sıfır cihazı
anakart değişimi yapılırsa tüm anakart değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reballing ekipmanları yok.

• Beğen
Stokta yoksa muadil yada bir üstünü vermek zorundalar,
Stokta yok beklemelisiniz diyorlar stokun geleceği belli değilmiş dediklerine göre ne yapiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stokta yoksa muadil yada bir üstünü vermek zorundalar,
Stok hiç gelmezse ne olacak? Zamanında 19 a aldığım şimdi 33 olmuş stok gelse bile yok diyebilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri