ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Bende 14 yaşındayım 1.75 boyum bi 1.83 falan görürüm diye düşünüyorum 175 kısa bence
Sana göre olabilir iyi bir boy benceBende 14 yaşındayım 1.75 boyum bi 1.83 falan görürüm diye düşünüyorum 175 kısa bence
empatide yapmak lazım15 ideal
Hollanda da mı yaşıyorsun175 eskiden normaldi şuan kısa ben 87yim bütün çevremde benimle hemen hemen aynı.
Hayır ama çevremde 180 altı erkek yok 175 ve altı çok kısa kalıyor artık.Hollanda da mı yaşıyorsun
Baya kısa kaldık desene sad:/Hayır ama çevremde 180 altı erkek yok 175 ve altı çok kısa kalıyor artık.
Bacakta metal parça olmuyor kemiğin kırılıp içerisine motorlu çivi yerleştiriyorlar. Günden güne bu çivi uzayarak kırığı açıyor, büyütüyor. Kırık halde olan kemiğin arası açıldıkça vücut kemiği tamir ederken motorlu çivinin açtığı arayı da kemiği tam onarmak için kapatıyor, boyun da bu sayede uzuyor. Ameliyat sonrası eski halinden hiç bir farkın olmuyor.bu arada aynı boydayız. seni en iyi anlayacak benim tam hakim değilim konuya da bacağına metal parça oluyor diye biliyorum bacağına bir şey olsa mikrop kapma ihtimali var değmez bence. umarım boy takıntın kızlardan dolayı değildir
2 kemiğe işlem uygulanabiliyor ve ikisi beraber yapılınca eğer esnek biriysen 15 santime kadar uzama yapılabiliyor. Tam 15 istediğimden değil 12-13 santim de yeterli.İnan bende senin kadar takıyorum sadece param yok ve ameliyatta uyutulmaya karşıyım ve onun ağrısı da sorunlu bir süreç kısaca tek boy da değil çoğu şeye takıntım var kiloda var ztn kredi çekip bir de onu ödemesi de var 170 boyun kaç olmak istiyorsun 10-15 cm çok fazla çok sorunlu bir süreç olur ortalama 7-8 cm uzatıyorlar diye biliyorum yani 178 falan olursun saç ve tabanla 180 i geçersin zaten.
Sizin boy kaç, 12-13 fazla yani ağrı çekersin en ideali 7-8 cmBacakta metal parça olmuyor kemiğin kırılıp içerisine motorlu çivi yerleştiriyorlar. Günden güne bu çivi uzayarak kırığı açıyor, büyütüyor. Kırık halde olan kemiğin arası açıldıkça vücut kemiği tamir ederken motorlu çivinin açtığı arayı da kemiği tam onarmak için kapatıyor, boyun da bu sayede uzuyor. Ameliyat sonrası eski halinden hiç bir farkın olmuyor.
Boy takıntım kızlardan değil aslında bir çok sebebi var. İlk olarak ben bir denizciyim denizcilik okuyorum aynı zamanda pilotaj da okuyacağım. Bu yüzden genel olarak üniformalar ile geziyorum ve kısa boylu birinde hoş durmuyor açıkçası. Kaban, büyük araçlar ve daha ağırbaşlı kıyafetlerin de uzun boylu erkeklerde çok daha başka durduğunu düşünüyorum ve bu yüzden istiyorum. Aynı zamanda erkekler doğası gereği diğer erkeklerden güçlü olmak istiyor (ben istisnayım pek öyle bir hedefim yok) bu yüzden kendinden küçük gördüğü, kısa insanları hedef alıp zorbalık yapabiliyorlar. Üst gövdem uzun (1.93 arkadaşımla oturunca aynı boydayız) ve bacaklarım kısa bu yüzden goblin gibi duruyorum. Üstüne bir de toplumda uzun olmanın statüsü beni çekiyor diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 kemiğe işlem uygulanabiliyor ve ikisi beraber yapılınca eğer esnek biriysen 15 santime kadar uzama yapılabiliyor. Tam 15 istediğimden değil 12-13 santim de yeterli.
Düşünmeyi bırak direkt öyle buna bende katılıyorum parka aldım ama dışarı da sırf bu sebepten ötürü giymedimBu yüzden genel olarak üniformalar ile geziyorum ve kısa boylu birinde hoş durmuyor açıkçası. Kaban, büyük araçlar ve daha ağırbaşlı kıyafetlerin de uzun boylu erkeklerde çok daha başka durduğunu düşünüyorum