tunazadeeq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 929
BoyNe fark etmez?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlla sınırlamaya gerek yok
BoyNe fark etmez?
Kişiden kişiye değişir ya. Birisi 1.70 iken rahat hissediyorsa ideal olduğunu düşünüyorsa idealdir. Mesela ben 1.70 im ama 1.80 1.85 olmayı çok isterdim ki bunun için ameliyat olacak kadar kompleks yaptım. Kişiden kişiye değişiyor.İdeal boyu soruyorum hacı fark etmez ne alaka
Bende 174 falanım aşırı kısa hissediyorum 180 falan olmak istiyorum bazen 171 falan da çıkıyor ama genel olarak 174 çıkıyor en çok şu aradaki oynamalara ayar oluyorum.Kişiden kişiye değişir ya. Birisi 1.70 iken rahat hissediyorsa ideal olduğunu düşünüyorsa idealdir. Mesela ben 1.70 im ama 1.80 1.85 olmayı çok isterdim ki bunun için ameliyat olacak kadar kompleks yaptım. Kişiden kişiye değişiyor.
Kafaya takıyorsan ol ameliyatını aga. Hayatta özgüvenimi arttıracak bir şey varsa o şey için yapamayacağım şey yok. 1 milyon borcum olsun özgüvenim tavan olsun yemin ederim hayatttan inanılmaz zevk alırım. Nedense kısayım diye kendimi küçük görüyorum ve ezikliyorum aslında buna pek gerek yok ama öyle işte.Bende 174 falanım aşırı kısa hissediyorum 180 falan olmak istiyorum bazen 171 falan da çıkıyor ama genel olarak 174 çıkıyor en çok şu aradaki oynamalara ayar oluyorum.
Param yok ki usta bide ı ağrıyı çekemem üstüne ameliyatts uyutmaya da karşıyım o yüzden düzgün beslenmeye çalışıcam gerekirse taban alıcaz saçı dikicez yada kaslanıcaz.Kafaya takıyorsan ol ameliyatını aga. Hayatta özgüvenimi arttıracak bir şey varsa o şey için yapamayacağım şey yok. 1 milyon borcum olsun özgüvenim tavan olsun yemin ederim hayatttan inanılmaz zevk alırım. Nedense kısayım diye kendimi küçük görüyorum ve ezikliyorum aslında buna pek gerek yok ama öyle işte.
ağrıyı çekemem uyutulmaya karşıyım falan diyorsan zaten o kadar da kafaya takmıyorsun demektir. Takmak zorunda da değilsin zaten bu güzel bir şey keşke ben de takmasam. Gereksiz takıyorum ve bunun için ne yapıp edip o parayı ödeyip ameliyatı olacağım. Özgüven inanılmaz önemli. İnsan kendini tamam hissettiğinde hayattan zevk alıyor. Umarım kendini tamam hissedersin.Param yok ki usta bide ı ağrıyı çekemem üstüne ameliyatts uyutmaya da karşıyım o yüzden düzgün beslenmeye çalışıcam gerekirse taban alıcaz saçı dikicez yada kaslanıcaz.
İnan bende senin kadar takıyorum sadece param yok ve ameliyatta uyutulmaya karşıyım ve onun ağrısı da sorunlu bir süreç kısaca tek boy da değil çoğu şeye takıntım var kiloda var ztn kredi çekip bir de onu ödemesi de var 170 boyun kaç olmak istiyorsun 10-15 cm çok fazla çok sorunlu bir süreç olur ortalama 7-8 cm uzatıyorlar diye biliyorum yani 178 falan olursun saç ve tabanla 180 i geçersin zaten.ağrıyı çekemem uyutulmaya karşıyım falan diyorsan zaten o kadar da kafaya takmıyorsun demektir. Takmak zorunda da değilsin zaten bu güzel bir şey keşke ben de takmasam. Gereksiz takıyorum ve bunun için ne yapıp edip o parayı ödeyip ameliyatı olacağım. Özgüven inanılmaz önemli. İnsan kendini tamam hissettiğinde hayattan zevk alıyor. Umarım kendini tamam hissedersin.
14.4cmNe uzun ne kısa en ideal boy kaç erkekte istatikler dışında kişisel olarak sizce en iyi boy kaçtır erkekte?
Silahı sormuyoruz hocam normal boyunu soruyoruz14.4cm
Marsın ideali mi o ?İdeal 180 ve üzeri olabilir.