- Reaksiyon skoru
- 375
kullanabiliniyor 120 tl ye powerbank aldım tütünve alkol alıınmıyormuş öğrendiğimdeGenelde o tarz hediye çekleri teknolojik alet alımlarında kullanılmıyor. Bir kontrol et.
kullanabiliniyor 120 tl ye powerbank aldım tütünve alkol alıınmıyormuş öğrendiğimdeGenelde o tarz hediye çekleri teknolojik alet alımlarında kullanılmıyor. Bir kontrol et.
Bunun sensörü daha iyi, hastenin switchleri ve malzeme kalitesi, kablosu daha iyi.Bime geçen hafta baktığımda vardı satıştaydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu mu hyperx pulsfire haste mi iyidir
Süpermiş hocam her bimde olur dimi alıcam :d
Aralık bitmeden 70tl indirim vardı 430a geldi sipariş geçtim henüz gelmedi sizce iptal etmeme gerek var mı?Bunun sensörü daha iyi, hastenin switchleri ve malzeme kalitesi, kablosu daha iyi.
Bizim burdaki bimde vardı satıştaydıSüpermiş hocam her bimde olur dimi alıcam :d
Ne zaman hocam ve nerdeAralık bitmeden 70tl indirim vardı 430a geldi sipariş geçtim henüz gelmedi sizce iptal etmeme gerek var mı?
Bizim burdaki bimde vardı satıştaydı
Gaziantep bir kaç gün oluyor cam vitrinde duruyorduNe zaman hocam ve nerde
İstanbul'a gelirmi acabaGaziantep bir kaç gün oluyor cam vitrinde duruyordu
Muhtemelen yanlışlıkla çıkarmışlardır
Her bime 1 tane gelirİstanbul'a gelirmi acaba
1 adetmi?Her bime 1 tane gelir
Bilmiyorum siz bilirsiniz sensörü daha iyi olsun diyorsan iptal edebilirsinAralık bitmeden 70tl indirim vardı 430a geldi sipariş geçtim henüz gelmedi sizce iptal etmeme gerek var mı?
Bence haste ağırlık avantajından dolayı daha iyi.Aralık bitmeden 70tl indirim vardı 430a geldi sipariş geçtim henüz gelmedi sizce iptal etmeme gerek var mı?
Benim gözüm mü bozuk yok ise fotoğraf rival 3'e ait gibi duruyor.