Mehmeteminezgin
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı aldım Fumark testi yaptım Max 58 Dereceyi gördü kart test sonucu nasıl sizce
XFX Rx 6700
XFX Rx 6700
Hocam 11 dakika yaptım 2 3 dakika boyunca hiç artmadı kapattım bende iyi olmadığı içinKaç saat test yaptınız? Bir de düz testte skoru internetteki verilerle karsilastirdiginizda sonuç nasıl?
11 dakika yaptım hocam 7 8. Dakikadan sonra artmadı kapattım bendeDeğer çok iyi ama kaç dakika yapıldığı önemli. 10-20 dk olduysa çok iyi değer.
Sıcaklık güzel ancak ben biraz daha uzun bir süre test etmenizi tavsiye ederim.Hocam 11 dakika yaptım 2 3 dakika boyunca hiç artmadı kapattım bende iyi olmadığı için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
11 dakika yaptım hocam 7 8. Dakikadan sonra artmadı kapattım bende
Bilgisayar kasası mesh 6 fan takılı
Teşekkür ederimGüzel sıcaklık. Hayırlı olsun.
Sıcaklık güzel ancak ben biraz daha uzun bir süre test etmenizi tavsiye ederim.
Kasa modelin ne?Bilgisayar kasası mesh 6 fan takılı
Hocam max 10 derece fark ettirir o da iyi bir değer bence bu güçteki bir kart için. 30-40 dakika değil 2-3 saat yapın bence. Kart hata veriyor mu bir bakın. Abdullah Hacigul videosunda 1 gün açık birakin diyordu hatta ama o kadarına gerek yok gibi.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam bugün 30 40 dakika denerim havalarda soğuk o yüzden yüksek değil bence değer
Gametech colder mesh 6x120mm fanlı gaming oyuncu bilgisayar kasasıKasa modelin ne?
Kasa modelin ne?