Öneri VDSL f/p modem onerisi

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Arkadaslar evimiz 2 katli, yukarda repeater kullaniyoruz. Çekim gucu yuksek VDSL modem lazim. Modem fiyatlarini bilmedigim icin butce yok ama aradigim ozelliklerde en fiyat performans olani onerirseniz iyi olur. Tesekkurler simdiden

Çok modem kullandım ama aralarında öyle ahım şahım fark olanı daha görmedim.

Tplini vc220 g3u öneririm. Daha yeni bir şey istersen keenetic omni dsl.
Tp linkin fazladan 5ghz desteği var. Antensiz olmasına rağmen çekim güçleri aynı. İki modemde yanyana aktif olarak kullanılmakta.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
İnsan sağlığı sebebiyle çekim güçleri ortalamala aynı keenetice o kadar para vermeni önermem kullanan biri olarak
Uygun fiyatlı 5g destekleyen bir modem tercih edin yeterli.

İnsan sağlığı sebebiyle çekim güçleri ortalamala aynı keenetice o kadar para vermeni önermem kullanan biri olarak
Uygun fiyatlı 5g destekleyen bir modem tercih edin yeterli.
hangi keenetic? ve bir önerebilceğin bir modem var mı?

hangi keenetic? ve bir önerebilceğin bir modem var mı?
Keenetic extra dsl var
Asus iyi Tp linkin archer iyi Zyxel fena değil ama TTnet destekli önermem biraz pahalı oluyordu hala öyle mi bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu söylediğim markaların modemini alırken 5G desteği kesinlikle olsun

Keenetic extra dsl var
Asus iyi Tp linkin archer iyi Zyxel fena değil ama TTnet destekli önermem biraz pahalı oluyordu hala öyle mi bilmiyorum.

Bu söylediğim markaların modemini alırken 5G desteği kesinlikle olsun
Bunlar arasından en iyi hangisi? Bunları bulmuştum kendim de

Modemin çekim gücünden başka ne farkı olabiliyor? Bilmediğimden soruyorum, hıza etkisi var mı

Modemin çekim gücünden başka ne farkı olabiliyor? Bilmediğimden soruyorum, hıza etkisi var mı
Hıza etkisi yok yani yok denecek kadar önemsiz.
İşlemci rame sahip cihazlar haliyle kişi sayısı artması demek yük demek kötü bir modem 10 kişi bağlanınca cortlar.

Bunlar arasından en iyi hangisi? Bunları bulmuştum kendim de

Ortalma kaç kişi aynı anda kullanacak

Hıza etkisi yok yani yok denecek kadar önemsiz.
İşlemci rame sahip cihazlar haliyle kişi sayısı artması demek yük demek kötü bir modem 10 kişi bağlanınca cortlar.

Ortalma kaç kişi aynı anda kullanacak
3 ama access point/repeater'a bağlı olacaklar. Tabii alıcağımız alt kattan çekerse tadından yenmez

3 ama access point/repeater'a bağlı olacaklar. Tabii alıcağımız alt kattan çekerse tadından yenmez
Şuan güncel kullandığınızdan iyi mi olur kötü mü olur ona bir şey diyemicem şuan yeni çıkan modemler eskilerden pek iyi değil wifi olarak çünkü sınırlama var.Atıığınız yerler en uygun olanıysa Asus öneririm ama siz güvenmiyorsanız keenetic alıp wifi gücünü görebilirsiniz :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Şuan güncel kullandığınızdan iyi mi olur kötü mü olur ona bir şey diyemicem şuan yeni çıkan modemler eskilerden pek iyi değil wifi olarak çünkü sınırlama var.Atıığınız yerler en uygun olanıysa Asus öneririm ama siz güvenmiyorsanız keenetic alıp wifi gücünü görebilirsiniz :)
Şu an kullandığımız modem adsl, internetimiz vdsl'e geçiyor o yüzden yeni modem almamız gerekiyor. keenetic biraz fiyat olarak ailem karşı çıkabilir ama belli de olmaz, asus en mantıklısı gibi şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,537
Üyeler
184,323
Son üye
Talha.55415277
Geri