Çözüldü✓ XMP açınca pc açılmıyor

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar;
Apu sistem topladım ve 3600mhz ramlerim var ama 2133 de çalışıyor xmp açınca ekran gelmiyor bios pilini çıkartıp takınca sadece geliyor 2133 de çalışıyor yine çözümü bilen varsa çok mutlu olurum

İşlemci:Ryzen 5 5600g
Anakart:Gigabyte b450m-h
Ram:Ripjaws 3600mhz 16gb

Merhabalar;
Apu sistem topladım ve 3600mhz ramlerim var ama 2133 de çalışıyor xmp açınca ekran gelmiyor bios pilini çıkartıp takınca sadece geliyor 2133 de çalışıyor yine çözümü bilen varsa çok mutlu olurum

İşlemci:Ryzen 5 5600g
Anakart:Gigabyte b450m-h
Ram:Ripjaws 3600mhz 16gb
Geçen gün bende sistem topladım xmp açtığımda hata veriyordu advance moddan kendim mauel ayarladım (space yada yön tuşlarıyla değiştirebiliyorsun) bu sefer düzelmişti

Geçen gün bende sistem topladım xmp açtığımda hata veriyordu advance moddan kendim mauel ayarladım (space yada yön tuşlarıyla değiştirebiliyorsun) bu sefer düzelmişti
Cidden oldu teşekkürler.Tek bi sıkıntı w ayarlarını da değiştirmem gerekiyor mu çünkü şuan fan hızı arttı ama bi sorun olur mu?

Geçen gün tuf b660 anakarta ddr5 sistem kurdum. Xmp açınca Windows bootm etmiyordu bende de. Ddr5'in yeni olmasına yormuştum ben. Sahibine durumu izah edip xmp kapalı şekilde teslim ettim kasayı :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,507
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri