Playstation Save Taşıma

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Merhaba.

Arkadaşım PS4 Pro'sunda God of War oynuyorum. Oyunun %40 seviyelerindeyim, arkadaşımın üyeliği ile oynuyorum.

İleride kendim de sıfır ya da ikinci el Playstation alırsam diye kendime üyelik açıp kendi üyeliğime save dosyasını kaydetmek istiyorum. Kendime üyelik açıp cihaza 2. kullanıcı olarak kendi üyeliğimle de giriş yaptım. Hem arkadaşımın üyeliğinden hem kendi üyeliğimden oyuna giriş yapabiliyorum, oyun açılıyor ve oynatıyor.
Fakat onun üyeliğiyle giriş yaptığımda kaldığım yerden devam edebiliyorken kendi üyeliğimle giriş yaptığımda "Yeni Oyun" çıkıyor.

Ben save dosyamı kendi üyeliğime aktartıp kendi üyeliğime de kayıtlı olmasını istiyorum. İleride yan görevleri kendi Playstationumu aldığımda kendi cihazımdan oynamak istiyorum.

Konunun uzmanlarından konuma yorum bekliyorum. Saygılarımla.

Save dosyasını kendi kullanıcı adımdan oturum açıp PS4'e USB'den kopyalamaya çalıştığımda farklı kullanıcıdan farklı kullanıcıya taşınacağı için "kayıtlı veriler başka oyuncuya ait" diye uyarı veriyor ve taşımıyor. Bunun için kırık PS4'lerde "Apollo" diye bir program varmış ama bizim kullandığımız PS4 kırık değil ve benim olmadığı için böyle bir şey yapamam. PS4 kırmadan bunun legal bir yolu var mı?

Save dosyasını kendi kullanıcı adımdan oturum açıp PS4'e USB'den kopyalamaya çalıştığımda farklı kullanıcıdan farklı kullanıcıya taşınacağı için "kayıtlı veriler başka oyuncuya ait" diye uyarı veriyor ve taşımıyor. Bunun için kırık PS4'lerde "Apollo" diye bir program varmış ama bizim kullandığımız PS4 kırık değil ve benim olmadığı için böyle bir şey yapamam. PS4 kırmadan bunun legal bir yolu var mı?
Ps plıs üyesi isen buluta kaydet sonra hrsaba giriş yapıp cihaza aktar

Kendi hesabina aktaramazsin maalesef

Ps plıs üyesi isen buluta kaydet sonra hrsaba giriş yapıp cihaza aktar

Kendi hesabina aktaramazsin maalesef

Hocam sırf bunun için üye olurum, zaten God of War 3 oynamak için 1 aylık üyelik yapacağım. Yalnız PS Plus ile de başka kullanıcıdaki save dosyasını kendi kullanıcı hesabıma aktaramam sanırım. Farklı bir yolu olmalı, illa ki olmalı. :/

Hocam sırf bunun için üye olurum, zaten God of War 3 oynamak için 1 aylık üyelik yapacağım. Yalnız PS Plus ile de başka kullanıcıdaki save dosyasını kendi kullanıcı hesabıma aktaramam sanırım. Farklı bir yolu olmalı, illa ki olmalı. :/
o hesabı playsatitonun da ana hesap olarak yap ve bulut üzerinden depolamaya indir. sonra kendi hesabını gir ve oraya aktar. Çok büyük ihtimal ile olur.1 aylık satın alıp deneyebilirisn. olucağından eminim ama.

o hesabı playsatitonun da ana hesap olarak yap ve bulut üzerinden depolamaya indir. sonra kendi hesabını gir ve oraya aktar. Çok büyük ihtimal ile olur.1 aylık satın alıp deneyebilirisn. olucağından eminim ama.
Olmuyor.O save trophyler ile bağlantılı çünkü.Böyle olsa herkes save yükleyip trophy kasar

Konu günceldir, belki farklı bir yolu vardır. Save dosyasını playstation kafeye gidip kendi hesabıma usb den atıp, sonra kendi hesabımdan oyuna giriş yapıp 1 bölüm ilerletip kendi hesabımdan usb ye save dosyası alsam. sonra onu ileride ps4 pro ya da 5 aldığımda playstationa taktığımda direkt açar mı yoksa yine "kayıtlı veriler başka oyuncuya ait" diye uyarı mı verir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Yunus274

Son düzenleme:
Direkt açar save dosyalarınızı usb de korusanız ama hesabınız aynı olmalı PS Plus dan bulut üzerine de kayıt yapabilirsiniz yine.

Hocam işte oyunu bitirdiğim hesap farklı, kendi hesabım farklı. Save'i oyunu bitirdiğim hesaptan aldım. Bunu nasıl çözeceğim? Bendeki PS4 pro kırık değil. Benim değil bu yüzden kırma gibi bir seçeneğim de yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,603
Üyeler
186,640
Son üye
DokuzKoyunAgasi
Geri