Dark ARGB Fan kontrolü nasıl kurulur

Emir.jk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı nasıl takmam gerekiyor hiç bilgim yok Anakartım Asus prime h610m-k

Anakarta takamazsın bunu. Bunun üzerinden kontrol yapacaksın, SATA ile güç ver yeter.

Anakarta takamazsın bunu. Bunun üzerinden kontrol yapacaksın, SATA ile güç ver yeter.
Fanları buna bağlayıp sata ile güç vermem yeterli olucak dimi kontrol icin anakarttaki RGB baslıgına takmama gerek yok yani

Fan uçlarını kontrolcüye takacaksın, kontrolcüye güç vermek için moleks 4 pin ya da sata güç girişini takacaksın. Moleksten çıkan argb girişini de anakartına takacaksın ama senin anakartında argb pinleri yok maalesef takamazsın.

Fanları buna bağlayıp sata ile güç vermem yeterli olucak dimi kontrol icin anakarttaki RGB baslıgına takmama gerek yok yani
Anakartta ARGB yuvası var mı? Ben yok diye biliyorum.

Argb pin'ini anakarta takmasanda fanlar çalışır sadece kontrol edemezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle yapabilirsin kontrolcünde reset pin'i varsa bunu anakarttaki reset sw yerine takıp içindeki hazır profillerden değiştirebilirsin tabi kontrolcüde tanımlı profiller varsa.

Ekler

• IMG_20230111_192429_684.jpg
    IMG_20230111_192429_684.jpg
    181.2 KB · Hit: 91
Bu fan Molex dostum ARGB nerden çıktı :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasadaki fanların pinleri bu şekilde
Allah canını almasın, akşam akşam güldürdün :D Bu uçlar molex direk psu'dan çıkan uçlara takacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,356
Üyeler
187,499
Son üye
ersinkorunakli
Geri