Casper Excalibur G870 Nasıldır?

brntsc

80+
Reaksiyon skoru
25
Casper Excalibur bildiğimiz gibi çok kötü bir seri bunu biliyoruz ama bu yeni bilgisayar (G870) hakkında pek bir yorum göremedim birkaç video izledim hoşuma gitti kronik problemleri var mı bilmiyorum bilenler tecrübesi olanlar yazabilir mi?
Screenshot_20230111-223936_Hepsiburada.jpg

Son düzenleme:
Piyasaki en kötü ekran (panel) içinde geliyor bundan da uzak durulması gerekir

Yeni model Lenovo IdeaPad Gaming modellerde legion tasarımı var

Alıntıyı görüntüle
Attığınız cihazın 3060lı versiyonları 3ükdan başlıyor arkadaşın attığı cihaz 22k. İdeapadlerin tasarımının legiona benzemesinden de nasıl bir sonuç çıkarılabileceğini de anlayamadım. Victusun paneli kötü evet ancak 22k civarına 3060 içeren pek fazla model yok. Fiyatın düşüj tutulması açısından elbet bir yerlerden kısılması gerekiyor

Attığınız cihazın 3060lı versiyonları 3ükdan başlıyor arkadaşın attığı cihaz 22k. İdeapadlerin tasarımının legiona benzemesinden de nasıl bir sonuç çıkarılabileceğini de anlayamadım. Victusun paneli kötü evet ancak 22k civarına 3060 içeren pek fazla model yok. Fiyatın düşüj tutulması açısından elbet bir yerlerden kısılması gerekiyor
Bu arkadaş böyle hocam 20 binlik cihaz yerine 30 binlik Legiondan başka cihaz önermez
Herkezde para olsa Legion alırdı olmayan ne yapsın almasınmı

al geç excalibur güzeldir herkes kötülüyor excaliburu gurmeler kullanır usta

Bu arkadaş böyle hocam 20 binlik cihaz yerine 30 binlik Legiondan başka cihaz önermez
Herkezde para olsa Legion alırdı olmayan ne yapsın almasınmı
Ben tasarım malzeme ve donanıma bakarım legion babamın firması değil legion modeller 2023 te yalnız değil hatta acer daha iyisini sunabilir 2,5 - 3 yıldır legion tasarımını öven birisiyim firmalar ders çıkarmazsa ben ne yapabilirim ben 17,3" legion serisi aldığımda asusun tuf ve msı serileinden ucuzdu firmalar şatafatlı agrasif çocuk ürünleri sunarak millete o ürünü satmaya çalışıyor bir düzüstünü masaya koyduğunda masada sadelik ve kibarlığıyla kendini belli edecek renkli ürünleri hiç sevmem bana renk gösterecekse ekranda versin

ACER gerçekten iyi tasarımla geliyor (250Hz MiniLED teknolojisi gerçek ekran deneyimi yaşatacağı kesin)

1673472075307.png

Acer Predator Helios 2023 Modeller

1673471397638.png

Son düzenleme:
Ben tasarım malzeme ve donanıma bakarım legion babamın firması değil legion modeller 2023 te yalnız değil hatta acer daha iyisini sunabilir 2,5 - 3 yıldır legion tasarımını öven birisiyim firmalar ders çıkarmazsa ben ne yapabilirim ben 17,3" legion serisi aldığımda asusun tuf ve msı serileinden ucuzdu firmalar şatafatlı agrasif çocuk ürünleri sunarak millete o ürünü satmaya çalışıyor bir düzüstünü masaya koyduğunda masada sadelik ve kibarlığıyla kendini belli edecek renkli ürünleri hiç sevmem bana renk gösterecekse ekranda versin

ACER gerçekten iyi tasarımla geliyor (250Hz MiniLED teknolojisi gerçek ekran deneyimi yaşatacağı kesin)

Alıntıyı görüntüle

Acer Predator Helios 2023 Modeller

Alıntıyı görüntüle
Bu akıllı sonunda ceza almış da gitmiş. Laptopların hepsini monitör göre yargılıyor. İçine bakmıyor, ekran iyiyse 1050ti'ı 50k ya bile över...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri