Sınıfta kalır mıyım?

alperennN

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
843
38 di 43.5 oldu muzik edebiyat(sözlüler((1. Sözlü) felsefe(sözlüler) girdi diye yane 5 puan artmış daha ingilizce matematik kimya biyoloji beden seçmeli ders Almanca falan 11 ders gircek edebiyat geçiyorum da 55 ile sizce 50 olur mu genel ortalama
Screenshot_20230112-084518.jpg

38 di 43.5 oldu muzik edebiyat(sözlüler((1. Sözlü) felsefe(sözlüler) girdi diye yane 5 puan artmış daha ingilizce matematik kimya biyoloji beden seçmeli ders Almanca falan 11 ders gircek edebiyat geçiyorum da 55 ile sizce 50 olur mu genel ortalamaAlıntıyı görüntüle
Kanka diğer ders notlarını bilmeden ne diyelim onlardan yüksek almışsan geçersin

38 di 43.5 oldu muzik edebiyat(sözlüler((1. Sözlü) felsefe(sözlüler) girdi diye yane 5 puan artmış daha ingilizce matematik kimya biyoloji beden seçmeli ders Almanca falan 11 ders gircek edebiyat geçiyorum da 55 ile sizce 50 olur mu genel ortalamaAlıntıyı görüntüle
Bu kadar düşük almak başarı. Forumdan çıkıp acilen ders çalışmaya başlamalısın.

Ortalamanın ne olacağını bilmem ama 2. dönem düzeltmen gerekiyor. 55-60 civarı yapman lazım 2. dönem tabi bu da minimum

dediğim notları alman için toplam çalışma süren 2 hafta olsa bile rahat yeterli, yarım ay veriyorsun 8 ay kazanıyorsun
bide senin zaten çalışman gerek bi hedef varsa
Öğretmen,iktisat,ticaret,bankacılık,emalkçılık,x mühendisliği,y mühendisliği ama istemekle olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öğretmen,iktisat,ticaret,bankacılık,emalkçılık,x mühendisliği,y mühendisliği ama istemekle olmuyor
Herhangi birine razıyım emlakciligi neden yazdım bende bilmiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi birine razıyım emlakciligi neden yazdım bende bilmiyorum
eğer gerçekten isteseydin her şeyi yapardın olmak için, istemek böyle yürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,849
Üyeler
187,257
Son üye
o7team