Neler Yeni

Sınıfta kalır mıyım?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Ben eşit ağırlık secicem dil secicektim de günde 4 sat çalışma falan dedi 50 falan aliyom ztaen ingilizce soru sorsan bilemiyorum ortaokulda 8 de bile terminator dum ben ingilizce de noldu bilmiyorum ***
Ben de eşit ağırlığa geçeceğim dil derslerim iyi olsa da tercih etmiyorum. Senin şuan eline test kitabı alıp başlaman lazım da neyse, meslek okusaydın keşke

alperennN

80+ Silver
Ben de eşit ağırlığa geçeceğim dil derslerim iyi olsa da tercih etmiyorum. Senin şuan eline test kitabı alıp başlaman lazım da neyse, meslek okusaydın keşke
Ya kafamı ***** nerden bilim böyle olacağını tutturduk bı Anadolu diye geldiğim güne lanet olsun anadoluya

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Ya kafamı ***** nerden bilim böyle olacağını tutturduk bı Anadolu diye geldiğim güne lanet olsun anadoluya
Valla seçim bile yapamadım pc başında sabahlamış halimle yatağa girdim uyandığımda anadoluya kayıt olduğumu öğrendim. Okul güzel ama

alperennN

80+ Silver
Valla seçim bile yapamadım pc başında sabahlamış halimle yatağa girdim uyandığımda anadoluya kayıt olduğumu öğrendim. Okul güzel ama
0.5 gün devamsizliggim var o da hocanın hatasından 9 da 3 gün dü hoca devamsızlık yapmayan belge alamayanlara falan veriyor onuru bari versin diye gidiyorum vermiyor da ağlasam çözüm değil gülüp geçsem olmuyor sibirlensem olmuyor artık çok geç

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Hocam yanlış anlama ama derslerde ne yapıyorsun? 10.sınıf bu kadar zor da değil ki.

alperennN

80+ Silver
Hocam yanlış anlama ama derslerde ne yapıyorsun? 10.sınıf bu kadar zor da değil ki.
Derslerde yanımdakini dovuyom onu da sabote edip hakkına giriyom arada espiri patlatıyom sevdiğim kıza bakıyom hayallere daliyom sonra kendime geliyorum öyle yuvarlanıp gidiyoz

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Hayallerini çalan yok kendi umursamazlığın. Bildim bileli son gün son gece 1 saat kitaba bakıyorum şuana kadar hiç bir dersten kalmadım, yıl sonu ortalamam hep 80 falan oluyordu. Test kitabı alıp başlaman lazım şuan 11'e 12'ye ertelersen o mühendislik işi yaş
eğer proje okulundaysanız 1 saat çalışma ile 80 üzeri ortalama imkansız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,006,155
Üyeler
159,455
Son üye