Ak Kurt Geralt
80+
Dostum belki de yokturSınıfta neden kalacaksın ki evin yok mu
Dostum belki de yokturSınıfta neden kalacaksın ki evin yok mu
Ben de eşit ağırlığa geçeceğim dil derslerim iyi olsa da tercih etmiyorum. Senin şuan eline test kitabı alıp başlaman lazım da neyse, meslek okusaydın keşkeBen eşit ağırlık secicem dil secicektim de günde 4 sat çalışma falan dedi 50 falan aliyom ztaen ingilizce soru sorsan bilemiyorum ortaokulda 8 de bile terminator dum ben ingilizce de noldu bilmiyorum ***
Sınıfta kalırsın işte D:Var da kalırsam büyük ihtimalle olmaz...
Ya kafamı ***** nerden bilim böyle olacağını tutturduk bı Anadolu diye geldiğim güne lanet olsun anadoluyaBen de eşit ağırlığa geçeceğim dil derslerim iyi olsa da tercih etmiyorum. Senin şuan eline test kitabı alıp başlaman lazım da neyse, meslek okusaydın keşke
Valla seçim bile yapamadım pc başında sabahlamış halimle yatağa girdim uyandığımda anadoluya kayıt olduğumu öğrendim. Okul güzel amaYa kafamı ***** nerden bilim böyle olacağını tutturduk bı Anadolu diye geldiğim güne lanet olsun anadoluya
0.5 gün devamsizliggim var o da hocanın hatasından 9 da 3 gün dü hoca devamsızlık yapmayan belge alamayanlara falan veriyor onuru bari versin diye gidiyorum vermiyor da ağlasam çözüm değil gülüp geçsem olmuyor sibirlensem olmuyor artık çok geçValla seçim bile yapamadım pc başında sabahlamış halimle yatağa girdim uyandığımda anadoluya kayıt olduğumu öğrendim. Okul güzel ama
2. dönem kalıp kalmama belli oluyor sınıfta. Eğer dönem sonu 50 altı olursa gittinBilmiyom ki hocam en son 38 di o günden beri bakmiyom
pardon düşünemedimDostum belki de yoktur
Derslerde yanımdakini dovuyom onu da sabote edip hakkına giriyom arada espiri patlatıyom sevdiğim kıza bakıyom hayallere daliyom sonra kendime geliyorum öyle yuvarlanıp gidiyozHocam yanlış anlama ama derslerde ne yapıyorsun? 10.sınıf bu kadar zor da değil ki.
eğer proje okulundaysanız 1 saat çalışma ile 80 üzeri ortalama imkansızHayallerini çalan yok kendi umursamazlığın. Bildim bileli son gün son gece 1 saat kitaba bakıyorum şuana kadar hiç bir dersten kalmadım, yıl sonu ortalamam hep 80 falan oluyordu. Test kitabı alıp başlaman lazım şuan 11'e 12'ye ertelersen o mühendislik işi yaş