Sınıfta kalır mıyım?

Ben eşit ağırlık secicem dil secicektim de günde 4 sat çalışma falan dedi 50 falan aliyom ztaen ingilizce soru sorsan bilemiyorum ortaokulda 8 de bile terminator dum ben ingilizce de noldu bilmiyorum ***
Ben de eşit ağırlığa geçeceğim dil derslerim iyi olsa da tercih etmiyorum. Senin şuan eline test kitabı alıp başlaman lazım da neyse, meslek okusaydın keşke

Ben de eşit ağırlığa geçeceğim dil derslerim iyi olsa da tercih etmiyorum. Senin şuan eline test kitabı alıp başlaman lazım da neyse, meslek okusaydın keşke
Ya kafamı ***** nerden bilim böyle olacağını tutturduk bı Anadolu diye geldiğim güne lanet olsun anadoluya

Ya kafamı ***** nerden bilim böyle olacağını tutturduk bı Anadolu diye geldiğim güne lanet olsun anadoluya
Valla seçim bile yapamadım pc başında sabahlamış halimle yatağa girdim uyandığımda anadoluya kayıt olduğumu öğrendim. Okul güzel ama

Valla seçim bile yapamadım pc başında sabahlamış halimle yatağa girdim uyandığımda anadoluya kayıt olduğumu öğrendim. Okul güzel ama
0.5 gün devamsizliggim var o da hocanın hatasından 9 da 3 gün dü hoca devamsızlık yapmayan belge alamayanlara falan veriyor onuru bari versin diye gidiyorum vermiyor da ağlasam çözüm değil gülüp geçsem olmuyor sibirlensem olmuyor artık çok geç

Hocam yanlış anlama ama derslerde ne yapıyorsun? 10.sınıf bu kadar zor da değil ki.

Hocam yanlış anlama ama derslerde ne yapıyorsun? 10.sınıf bu kadar zor da değil ki.
Derslerde yanımdakini dovuyom onu da sabote edip hakkına giriyom arada espiri patlatıyom sevdiğim kıza bakıyom hayallere daliyom sonra kendime geliyorum öyle yuvarlanıp gidiyoz

Hayallerini çalan yok kendi umursamazlığın. Bildim bileli son gün son gece 1 saat kitaba bakıyorum şuana kadar hiç bir dersten kalmadım, yıl sonu ortalamam hep 80 falan oluyordu. Test kitabı alıp başlaman lazım şuan 11'e 12'ye ertelersen o mühendislik işi yaş
eğer proje okulundaysanız 1 saat çalışma ile 80 üzeri ortalama imkansız

Geri