Klaus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
Merhaba rx 570 4gb almayı düşünüyorum güç kaynağım bu https://www.teknobiyotik.com/donani...u-pci-e-cikisli-guc-kaynagi.html#!prettyPhoto
Kullanılır kullanılmasınada diğer bileşenleri yazarmisiniz 120Watt TDP li işlemci ile kullanılmaz kanımcaMerhaba rx 570 4gb almayı düşünüyorum güç kaynağım bu https://www.teknobiyotik.com/donani...u-pci-e-cikisli-guc-kaynagi.html#!prettyPhoto
Kullanılır R3 2200g yi değiştirme şansınız varmı emin değilim ama darboğaz yapabilir sanki ne dersiniz sadece işlemci değiştireceksinizr3 2200g 8x2 2933 mhz
Fazla ısınacak tır hocam bence onu satın R3 2200g yi ve biraz daha para ekleyip Ryzen 5 2600 alabilirsiniz tamamen besleyecektir ve oyun Pelformansi heleki FPS oyunları ve işlemci isteyen oyunlarda artacaktır3.95 çıkarmayı düşünüyorum alınca ekran kartını besler herhalde
Yani şuan sadece ekran kartı alabillirim şuan zaten o.clu 3.90 ısınmıyor ekran kartı olunca ısı değerlerim artarmı ?Fazla ısınacak tır hocam bence onu satın R3 2200g yi ve biraz daha para ekleyip Ryzen 5 2600 alabilirsiniz tamamen besleyecektir ve oyun Pelformansi heleki FPS oyunları ve işlemci isteyen oyunlarda artacaktır
Eğer yüke girip darbogaza girerse ısınacak tır kendisi sonuçta zorlanacak ama şuan ısınmıyorsa fazla ısınmaz bence Rx570 i Ryzen 5 1600 de besliyormus hocam onada bakabilirsiniz ucuzlar ama R3 2200g sizi yeni işlemci alana kadar götürürYani şuan sadece ekran kartı alabillirim şuan zaten o.clu 3.90 ısınmıyor ekran kartı olunca ısı değerlerim artarmı ?
Tamamdır birde bu rx 570 8pinli olanları var bende 8pin yok 6 pin var dönüştürücü ile kullanırsam sıkıntı çıkartır mıEğer yüke girip darbogaza girerse ısınacak tır kendisi sonuçta zorlanacak ama şuan ısınmıyorsa fazla ısınmaz bence Rx570 i Ryzen 5 1600 de besliyormus hocam onada bakabilirsiniz ucuzlar ama R3 2200g sizi yeni işlemci alana kadar götürür
Rx570 için dönüştürücü kullanmayın bence eritme tehlikesi var çok güç çeken bir kartTamamdır birde bu rx 570 8pinli olanları var bende 8pin yok 6 pin var dönüştürücü ile kullanırsam sıkıntı çıkartır mı
Rx570 için dönüştürücü kullanmayın bence eritme tehlikesi var çok güç çeken bir kart
Ama alınabilir yani
Benim eski PC Molex kabloları yüzünden gitmişti GTX 1070 Ti vardı ondadao zaman ben ıtx modeli bi rx 570 arayışına giriyim