Kötü PSU Anakarta bişi yapar mı?

Hee öyle geçiçtirmelik bir şey ise 2-3k harcamak mantıklı değil ama eğer ileride diyorsanız bu psuyu başka bir yerde kullanırım o zaman mantıklı

sistem öyle üzüleceğim bir şey değil fazla 1600 af var 570 var 8 de ram var dükkana film izlemek için kurduk arada elemanlar valo ıynuyor baska bişi yapılmıyor bir şey olur mu ki
Dediğim gibi şansına bağlı. Şansın varsa bir şey olmaz.

1757001421692.webp

Bu arada buradan görebildiğim kadarıyla PSU'da EMI filtresi yok ya da tek tük var. Muhtemelen ripple değerleri berbattır. Sistemdeki bileşenlerin ömrünü kısaltır.

anakart durduk yere gitmişti anlamamıştım yeni anakartı taktım görüntü geldi ama psu kötü yani dark 500w içinden sesler geliyor yeni anakarta bişi yapar mı? şuanlık çalışıyor

PSU BU https://www.teknobiyotik.com/dark-f...C2njhklm1x2IB1TjRj0BzGtzGeqgtFuHjhZuld7kbYf4i
evet tabi ki yapar Allah korusun tüm sistemini bile etkiliyebilir, bilindik ve güvenilir markalar kullan özellikle elektrik kesintisi olduğunda kafan daha rahat olur, bende deneyimlemiştim çünkü daha önceden.

Hee öyle geçiçtirmelik bir şey ise 2-3k harcamak mantıklı değil ama eğer ileride diyorsanız bu psuyu başka bir yerde kullanırım o zaman mantıklı
zaten villamda ki bilgisayarda FSP var ana kaldığım evde High Performance var bunu dükkana kurdum iş görmez mi şimdilik görmez derseniz 1500 e MSI ın falan powerları var alırım bitane çokta mühim değil

İş görür ama bozan oysa başka bir parçayı hurda edebilir.

zaten villamda ki bilgisayarda FSP var ana kaldığım evde High Performance var bunu dükkana kurdum iş görmez mi şimdilik görmez derseniz 1500 e MSI ın falan powerları var alırım bitane çokta mühim değil
DN modellerine bulaşma. Kötü. Alacaksan en azından şunu al:

Fiyatı aşırı derecede uygun.

Onlarda pek iyi değil ama bozma riski daha düşüktür, iyi olur kannımca

İş görür ama bozan oysa başka bir parçayı hurda edebilir.
olmazsa değiştiririm
DN modellerine bulaşma. Kötü. Alacaksan en azından şunu al:

Fiyatı aşırı derecede uygun.
hepsiburadadan atamaz mısın TL bakiyesi var kullanayım onu max 1500-2000 arası diyelim o kadar iyi bir şeye gerek yok yanarsa yansın çokta umrumda değil musluk makinelerimi yakmasın da

olmazsa değiştiririm

hepsiburadadan atamaz mısın TL bakiyesi var kullanayım onu max 1500-2000 arası diyelim o kadar iyi bir şeye gerek yok yanarsa yansın çokta umrumda değil musluk makinelerimi yakmasın da
Hepsiburadada doğru düzgün bir şey yok.

Hepsiburadada doğru düzgün bir şey yok.
hocam iyi marka olsun yetmez ki be yanması çokta umrumda değil psu dan gelen sesi de kasayı yatırınca gelmiyor ayağa kaldırınca geliyor içine vida falan mı düştü acaba anlamadım vallahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri