LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Hee öyle geçiçtirmelik bir şey ise 2-3k harcamak mantıklı değil ama eğer ileride diyorsanız bu psuyu başka bir yerde kullanırım o zaman mantıklı
Dediğim gibi şansına bağlı. Şansın varsa bir şey olmaz.sistem öyle üzüleceğim bir şey değil fazla 1600 af var 570 var 8 de ram var dükkana film izlemek için kurduk arada elemanlar valo ıynuyor baska bişi yapılmıyor bir şey olur mu ki
evet tabi ki yapar Allah korusun tüm sistemini bile etkiliyebilir, bilindik ve güvenilir markalar kullan özellikle elektrik kesintisi olduğunda kafan daha rahat olur, bende deneyimlemiştim çünkü daha önceden.anakart durduk yere gitmişti anlamamıştım yeni anakartı taktım görüntü geldi ama psu kötü yani dark 500w içinden sesler geliyor yeni anakarta bişi yapar mı? şuanlık çalışıyor
PSU BU https://www.teknobiyotik.com/dark-f...C2njhklm1x2IB1TjRj0BzGtzGeqgtFuHjhZuld7kbYf4i
zaten villamda ki bilgisayarda FSP var ana kaldığım evde High Performance var bunu dükkana kurdum iş görmez mi şimdilik görmez derseniz 1500 e MSI ın falan powerları var alırım bitane çokta mühim değilHee öyle geçiçtirmelik bir şey ise 2-3k harcamak mantıklı değil ama eğer ileride diyorsanız bu psuyu başka bir yerde kullanırım o zaman mantıklı
DN modellerine bulaşma. Kötü. Alacaksan en azından şunu al:zaten villamda ki bilgisayarda FSP var ana kaldığım evde High Performance var bunu dükkana kurdum iş görmez mi şimdilik görmez derseniz 1500 e MSI ın falan powerları var alırım bitane çokta mühim değil
Onlarda pek iyi değil ama bozma riski daha düşüktür, iyi olur kannımcazaten villamda ki bilgisayarda FSP var ana kaldığım evde High Performance var bunu dükkana kurdum iş görmez mi şimdilik görmez derseniz 1500 e MSI ın falan powerları var alırım bitane çokta mühim değil
olmazsa değiştiririmİş görür ama bozan oysa başka bir parçayı hurda edebilir.
hepsiburadadan atamaz mısın TL bakiyesi var kullanayım onu max 1500-2000 arası diyelim o kadar iyi bir şeye gerek yok yanarsa yansın çokta umrumda değil musluk makinelerimi yakmasın daDN modellerine bulaşma. Kötü. Alacaksan en azından şunu al:
![]()
Asus TUF Gaming 550B 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming 550B 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Fiyatı aşırı derecede uygun.
Hepsiburadada doğru düzgün bir şey yok.olmazsa değiştiririm
hepsiburadadan atamaz mısın TL bakiyesi var kullanayım onu max 1500-2000 arası diyelim o kadar iyi bir şeye gerek yok yanarsa yansın çokta umrumda değil musluk makinelerimi yakmasın da
hocam iyi marka olsun yetmez ki be yanması çokta umrumda değil psu dan gelen sesi de kasayı yatırınca gelmiyor ayağa kaldırınca geliyor içine vida falan mı düştü acaba anlamadım vallahiHepsiburadada doğru düzgün bir şey yok.
tek anakarta değil herşeye yapar videoları görmüyormusun adam takıyor tak diye patlıyoranakart durduk yere gitmişti anlamamıştım yeni anakartı taktım görüntü geldi ama psu kötü yani dark 500w içinden sesler geliyor yeni anakarta bişi yapar mı? şuanlık çalışıyor
PSU BU https://www.teknobiyotik.com/dark-f...C2njhklm1x2IB1TjRj0BzGtzGeqgtFuHjhZuld7kbYf4i
Youtube'a yükleyebilirsiniz.Bu videoyu buraya nasil atacağım çocuk dukkandaymis cektirim arttırdım bana ama buraya yukleyemedim