İşlemcim 100 dereceyi gördü!

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,067
Gta V'i hayatımda ilk defa oynadım ve hiçbir ayar yapmadan girdim. Bilgisayarın performansını görmek için msi afterburner açtım. İşlemci %3 kullanılıyordu buna rağmen 100 dereceyi gördü. Acaba afterburnerda sıkıntı olabilir mi? Ayarlar kısmına girince sıcaklık 80-90 arası değişiyor. İşlemcim i7-10870h Laptop HP omen. Bir sorun mu var? Ultra ayarlarda oynuyordum galiba.

Laptop soğutucu pek işe yaramıyor diyorlar 3-4 derece falan etki ediyormuş doğru mu?
Ya kanka ben laptobu havaya kaldırdığımda bile 5 derece iniyor soğutucu olunca tahmin 7 10 derece iner bu gelecek ay alacam

Bende bozuk laptop soğutucu var sırf altını havaya kaldırsın da hava giriş çıkışı artsın diye
kullanıyorum. O bile etki ediyor

Laptoplarda bu değerler normal ya.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Laptop soğutucu pek işe yaramıyor diyorlar 3-4 derece falan etki ediyormuş doğru mu?
Alttan hava alması önemli olan altına arkadan bi kitap koysan aynı işe yarar ben soğutucunun filini bile takmıyodum değişen bir şey olmuyordu 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptoplarda bu değerler normal ya.
Değil kanka diğer oyunlarda hiç birley yokken %3 kullanımda 100 derece ne demek su kaynatırsın 105 derece üretim sınır değeri zaten bu mevsimde böyleyse yazın açmayalım laptopu madem

80 dereceyi geçmemesi lazım normal şartlarda ki 80 bile görmemesi gerekiyor laptopu elinle kontrol ettin mi o kadar sıcak mıydı elini yakacak kadar ?

Alttan hava alması önemli olan altına arkadan bi kitap koysan aynı işe yarar ben soğutucunun filini bile takmıyodum değişen bir şey olmuyordu 😄

Değil kanka diğer oyunlarda hiç birley yokken %3 kullanımda 100 derece ne demek su kaynatırsın 105 derece üretim sınır değeri zaten bu mevsimde böyleyse yazın açmayalım laptopu madem

80 dereceyi geçmemesi lazım normal şartlarda ki 80 bile görmemesi gerekiyor laptopu elinle kontrol ettin mi o kadar sıcak mıydı elini yakacak kadar ?
hiç bir oyun %3 cpu kullanmaz hocam bir anlık öyle olmuştur.

80 derece mi? masaüstü pclerde bile 80 derece normal bir sıcaklık neredeyse laptop kullanmadınız mı hiç?

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Geri