H610M-K D4 Anakart Driver Kurulumu

Ensar_56

80+
Reaksiyon skoru
0
gece geç ama kusura bakmayın bende asus prime h610m-k d4 modeli var format attım ve driverları nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum siteye giriyorum yüklüyorum anakartın markasını girip indirdikten sonra napıcağımı bilmiyorum ve indirdiğim her şeyi sildim nolur yardım edin

Anakart modelini yazıyorsun>Resmi, kendi sitesine giriyorsun>Driverları indiriyorsun>Kuruyorsun. Bu kadar basit.

Anakart modelini kontrol et attığım linktekiyle, eşleşiyorsa hemen alttan kullandığın işletim sistemini seçip indirmeleri yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk zztn yaptım ama dosyayı açıyom ***** saçma şeyler anlamıyom ki
Fotoğrafını atar mısın?

Anakart modelini kontrol et attığım linktekiyle, eşleşiyorsa hemen alttan kullandığın işletim sistemini seçip indirmeleri yapabilirsin.

Fotoğrafını atar mısın?
tekrardan yüklim atııcam şimdi

Fotoğrafını atar mısın?
evet anakart bu

Fotoğrafını atar mısın?
işletim sistemi seçtim orda bir sürü seçenek var hepsinimi indirim ?

Anakartının BİOS'unu güncelle geri kalan güncellemeleri windows kendisi yapıyor zaten. Sonra aygıt yöneticisinden eksik var mı diye kontrol edebilirsin.

tekrardan yüklim atııcam şimdi
Bu resimde altını çizdiğim yerden başlatıyorsun kurulumu. Mehmet abinin dediği gibi, Windows driverları otomatik kuruyor. Windows Update'ten kontrol edebilirsin.
11.PNG

Fotoğrafını atar mısın?
birde böyle sürücüyümü güncelleştirim ?

Bu resimde altını çizdiğim yerden başlatıyorsun kurulumu. Mehmet abinin dediği gibi, Windows driverları otomatik kuruyor. Windows Update'ten kontrol edebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
sağol ya teşekkrüler

birde böyle sürücüyümü güncelleştirim ?

sağol ya teşekkrüler
birde burdaki görüntüde güncelleştirimmi bunları

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    117.1 KB · Hit: 65
Önemsiz şeylere benziyor kalanlar.