🔥İndirim Seagate 2 TB Harddisk 899 TL

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Önermeyenler neden önermiyor merak ettim. Hız değerleri bir hdd için çok iyi bence.
Öyle bir konu var diye hatırlıyorum. Tam bilmiyorum zaten bende uzun süredir kullanıyorum sıfır sıkıntı kullanıyorum.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Önermeyenler neden önermiyor merak ettim. Hız değerleri bir hdd için çok iyi bence.
Kronik sorunlu değil miydi bu? Bende de var normal hızını veremiyor.

Kronik sorunlu değil miydi bu? Bende de var normal hızını veremiyor.
Sorunu hız mı ? Bende ki normal çünkü. Testini yapıyorum atarım buraya.

1674065257425.png

Son düzenleme:
Abi yaniyor eyvallah da cok ses cikariyor diyorlardi. Kullananlar aydinlatabilir mi
Yaklaşık 2.5 senedir depolama ve oyun amaçlı kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim gerek hız gerek ses konusunda. Teknik özellik olarak bir eksiği var mı bilmiyorum.

Yabancilarin incelemeleri biraz bu yonde sesli calistigini iddia ediyorlar. Ama kalitesi cok guzel diyorlar hiz miz. Db degerine bakmaliyim sanirim. Hos, su an zaten alamam korkunc derecede icerdeyim ama fikir edinmeye calisiyorum yarin bir gun icin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sonucta biraz subjektif bir degerlendirme sence seslidir bence sessizdir falan. Benim sistem bayagi sessiz ben cok onem veriyorum. Ondan kesin emin olacagim ama goruslere tesekkur ederim pozitif etkilediniz.

Bu konu bahsettiğiniz.
Ben de de 2tb lık var sırf problem çıkartır diye depolamada wd ye geçtim.

Bu konu bahsettiğiniz.
Ben de de 2tb lık var sırf problem çıkartır diye depolamada wd ye geçtim.
Okuyayim bunu da. Ben turk forumlarindan ziyade yabanci siteleri takip ettim bu konuda, technopattan bakmamistim henuz. Tesekkurler bilgi icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri