Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Bende ürün uzun süredir var sorun olmadı ama bazıları çok önermiyor bunu nedenini tam bilmiyorum araştırmadan almayın derim.
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Önermeyenler neden önermiyor merak ettim. Hız değerleri bir hdd için çok iyi bence.Bende ürün uzun süredir var sorun olmadı ama bazıları çok önermiyor bunu nedenini tam bilmiyorum araştırmadan almayın derim.
Öyle bir konu var diye hatırlıyorum. Tam bilmiyorum zaten bende uzun süredir kullanıyorum sıfır sıkıntı kullanıyorum.Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Önermeyenler neden önermiyor merak ettim. Hız değerleri bir hdd için çok iyi bence.
Bunu ne icin kullanıyorsunuz ?Bende ürün uzun süredir var sorun olmadı ama bazıları çok önermiyor bunu nedenini tam bilmiyorum araştırmadan almayın derim.
Bazı oyunlar var bunda.Bunu ne icin kullanıyorsunuz ?
Kronik sorunlu değil miydi bu? Bende de var normal hızını veremiyor.Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Önermeyenler neden önermiyor merak ettim. Hız değerleri bir hdd için çok iyi bence.
Sorunu hız mı ? Bende ki normal çünkü. Testini yapıyorum atarım buraya.Kronik sorunlu değil miydi bu? Bende de var normal hızını veremiyor.
Abi yaniyor eyvallah da cok ses cikariyor diyorlardi. Kullananlar aydinlatabilir miBende ürün uzun süredir var sorun olmadı ama bazıları çok önermiyor bunu nedenini tam bilmiyorum araştırmadan almayın derim.
Yaklaşık 2.5 senedir depolama ve oyun amaçlı kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim gerek hız gerek ses konusunda. Teknik özellik olarak bir eksiği var mı bilmiyorum.Abi yaniyor eyvallah da cok ses cikariyor diyorlardi. Kullananlar aydinlatabilir mi
yok çıkarmıyorAbi yaniyor eyvallah da cok ses cikariyor diyorlardi. Kullananlar aydinlatabilir mi
Okuyayim bunu da. Ben turk forumlarindan ziyade yabanci siteleri takip ettim bu konuda, technopattan bakmamistim henuz. Tesekkurler bilgi icin.Bu konu bahsettiğiniz.Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Ben de de 2tb lık var sırf problem çıkartır diye depolamada wd ye geçtim.