ASUS TUF MONİTOR ALİNİR Mİ

Aynı monitör 21 ocakta Şok markete gelecek.

1674071516536.png

Bende aynısının pivot olanı var. Işık süzmesi hafif var fakat bütün ips monitörlerde var bu sanırım.
Geri kalan her şeyi çok iyi. Gözün kapalı alabilirsin. Eğer alırsanız ölü piksel kontrolünü yapın.

300 TL daha verip pivot olanını alabilirsin. Arada ki fiyat farkına kesinlikle değer ve satıcı amazon. İade etme şansın daha yüksek olur

kullanıyorum monitörü ben aldığım da bu fiyata ıps 165hz biraz garip geldi ama alıp kullandığım da bütün on yargılarım kalktı gayet güzel monitör ama anlamadığım şey manzara modunda kırmızı rengi çok vuruyor net vermiyor gibi geliyor bana renk ayarını nasıl yapacağım bilmiyorum da başka kullanan arkadaşlar renk ayarlarını atarlarsa mutlu olurum

VA panellerin çoğunda var hocam ki bu IPS panel IPS panelde ghosting sorunlarına az rastlanır.
Evet orası da doğru hocam. Arkadaşın istediği monitörden yorum yapayım dedim, siz de haklısınız ama ASUS TUF monitörlerinde çokça ghosting sorunu görülüyor maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam forumda dolaştım ghosting baya yaygın. Attığınız sistemi alacaktım ama stoğu tükenmiş galiba ben de onu yerine Lenovo G24-20 aldım. https://www.amazon.com.tr/dp/B09WQTKKXX?ref_=cm_sw_r_apann_dp_64MNW55NBDT3GJQBN7NT
O da güzel bir tercih.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,977
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri