Harun Toksoy
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
RAM'lerin normalde kaç MHz? Eğer 3200 MHz ise hiçbir problem yoktur ayarlarında.Arkadaşlar XMP Profile 2 açık değil bunu nasıl açabilirim
Evet Ram 3200Mhz ama bu XMP Profile 2 neden kullanamıyorum onu öğrenmek istedimRAM'lerin normalde kaç MHz? Eğer 3200 MHz ise hiçbir problem yoktur ayarlarında.
Belleğe tek bir profile tanımlanmış olabilir onun nedenini ben de tam olarak bilmiyorum sistem stabil çalışıyorsa problem yok. İntel kullanan çoğu kişide Profile 2 aktif değil.Evet Ram 3200Mhz ama bu XMP Profile 2 neden kullanamıyorum onu öğrenmek istedim
Anladım hocam bilgi amaçlı konu açmıştım zaten acaba bir sorun mu var anakart da teşekkür ederimBelleğe tek bir profile tanımlanmış olabilir onun nedenini ben de tam olarak bilmiyorum sistem stabil çalışıyorsa problem yok. İntel kullanan çoğu kişide Profile 2 aktif değil.
Peki hocam işlemci değerleri nasıl sizce şuan test ettim yeni TDP güç limiti kapalı açık şekildeBelleğe tek bir profile tanımlanmış olabilir onun nedenini ben de tam olarak bilmiyorum sistem stabil çalışıyorsa problem yok. İntel kullanan çoğu kişide Profile 2 aktif değil.
Bir problem yok gibi hocam.Anladım hocam bilgi amaçlı konu açmıştım zaten acaba bir sorun mu var anakart da teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam işlemci değerleri nasıl sizce şuan test ettim yeni TDP güç limiti kapalı açık şekilde