Traqueer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 287
300 k yı geçiyor deniyor bu videoda doğruysa tabi
300 k yı geçiyor deniyor bu videoda doğruysa tabi
300e de almam kanka teker teker 100 150 ye toplanan şeyi param var ama keriz değilimŞuna bir bakın hocamm şaheser yatıyor burda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
arsa satıyoruz 5 milyona, haftaya satılacakNapıcan en güçlü bilgisayarı ve o kadar parayida nerden buluyorsun
iş yapmıyorum arsa satacağız 5 milyona 3/4 ü bizim olacak paranın babamda (sonunda) bana bilgisayar almaya karar verdiNe iş yapıyorsunuz diye sormak istiyorum çok özel değilse söyler misiniz?
Bir de en güçlü bilgisayarı alabilirsiniz ama 1 yıl sonra daha iyisi çıkar hatta 1 yıl bile sürmez.
RTX 4090
Intel I9-13900kf
128 gb ram 4800mhz
10 tb ssd
Besleyecek kadar 80+ sertifikalı bir psu 1000w olabilir bunun hakkında bilgim yok.
Helios kasa(bnce çok iyi)
360mm sıvı soğutma isterseniz borularla falan da yapabilirsiniz onu bilmiyorum.
Bir de 360 hz monitör
Bence en güçlüsü bu.(Anakart hakkında bilgim yok)
o çıkmadı diye biliyorum 12900ks var sadece13900KS daha güçlü değil mi?
server, oyun bilgisayarı değildir.letgo da 150.000 TL'ye gordugum 512 GB Ramli server bilgisayaridir.
ne fark eder. adini bile duymadigin bir amd islemci var icinde. star thread mi ne yaziyodu300e de almam kanka teker teker 100 150 ye toplanan şeyi param var ama keriz değilim
arsa satıyoruz 5 milyona, haftaya satılacak
iş yapmıyorum arsa satacağız 5 milyona 3/4 ü bizim olacak paranın babamda (sonunda) bana bilgisayar almaya karar verdi
o çıkmadı diye biliyorum 12900ks var sadece
server, oyun bilgisayarı değildir.
AKAKÇEDEN TOPLAYIP ATACAK YOK MU
Ddr5 hocamRam en yüksek 4800 değil miydi o ne ara çıktı?
AynenRtx 4090.
Aynen zaten Türkiye'de kimsenin parası yok.Ne saçma sorular bunlar?Napıcan en güçlü bilgisayarı ve o kadar parayida nerden buluyorsun
Agalar niye KF seçiyorsunuz? KS daha güçlü değil midir? Aydınlatın.
Yok hocam adam pahalısıni istiyor ama kazık da yemem diyor.O yüzden.En pahalısını istiyorsun 300 vermem diyorsun knk Max çıkabileceğin parayı yaz kenara çekil
AMD Threadripper'in son çıkan işlemcisibütçe yok direk en güçlü oyun bilgisayarını toplayabilen var mı?
bir arkadaş dalga geçtiğimi düşünmüş, dalga geçtiğim yok ciddi ciddi alacağım
6 ay sonra değil her 6 ay sonra150k'ya PC alacağıma 70k'ya alırım gerisini de yükseltmeye ayırırım. Şimdi alacağın PC 6 ay sonra en yeni olmayacak.