en güçlü bilgisayar nedir?

ne fark eder. adini bile duymadigin bir amd islemci var icinde. star thread mi ne yaziyodu
threadripper ama o oyun işlemcisi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD Threadripper'in son çıkan işlemcisi
AMD Threadripper uyumlu anakart
128gb ram
4090ti ekran kartı.
Şu an alınabilen en güçlü diyebileceğimiz bilgisayarlardan biri.
threadrioper oyun işlemcisi değil

En pahalısını istiyorsun 300 vermem diyorsun knk Max çıkabileceğin parayı yaz kenara çekil
300 vermem çünkü aynısı 200 e toplanıyor teker teker

Dün karşıma çıktı bu video ekipmanlarını falan hiç beğenmedim. Açıkçası bir bilgisayara bu kadar para ayırsam böyle bi sistem kurmazdım. En azından ekran kartı tuf falan olmazdı sebebi ise görsel açıdan çok düşük.

150k'ya PC alacağıma 70k'ya alırım gerisini de yükseltmeye ayırırım. Şimdi alacağın PC 6 ay sonra en yeni olmayacak.
O zaman yükselttiğindede en güçlüsü olmayacak

Bu konular hiç inandırıcı gelmiyor.En güçlü bilgisayar ? Ne için ? Para skalam geniş bile olsa kullanım amacıma göre 0 bilgiyle pc toplarım.
Fps oyunları mı oynayacaksın rekabetçi , en tepe işlemcilerin videolarına bakıp referans alırsın monitörüne göre.Ekran kartınıda aynı şekil.
mehhh.
Her türlü oyun

troll mu emin değilim ama vizyonsuzluk kısmına katılıyorum, evlenince kocasına altın varaklı eşyalar kitleyen yeni gelinler gibi :D
troll değil

babanın sana 200k lık bilgisayar alacağına inanıyor musun kanka
inanmak değil, para nakit olarak elimde

Her türlü oyun

troll değil

inanmak değil, para nakit olarak elimde
allah babana sabır versin kardesim benim umarım alır sana istediğin bilgisayarı

satmamasıda iyi geçen ay 3.5m idi bizim arsa şuan 5m

Olm babanı nasıl ikna ettin 150k bilgisayara. Bizim de bir sürü arsa var ama babam satmıyor keşke satsa.
.

Bence de. Trol olmasa bile ben olsam bu kadar para bayılmam. Giderim 4milyona 2 tane s2000 offf.
milyona ne ara geçtik?

Dün karşıma çıktı bu video ekipmanlarını falan hiç beğenmedim. Açıkçası bir bilgisayara bu kadar para ayırsam böyle bi sistem kurmazdım. En azından ekran kartı tuf falan olmazdı sebebi ise görsel açıdan çok düşük.
4090 ı zor buldular sen tuf almazdım diyorsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,296
Üyeler
184,138
Son üye
user3
Geri