oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,601
troll mu emin değilim ama vizyonsuzluk kısmına katılıyorum, evlenince kocasına altın varaklı eşyalar kitleyen yeni gelinler gibitroll ve vizyonsuzluk konusu diyorum![]()
troll mu emin değilim ama vizyonsuzluk kısmına katılıyorum, evlenince kocasına altın varaklı eşyalar kitleyen yeni gelinler gibitroll ve vizyonsuzluk konusu diyorum![]()
threadripper ama o oyun işlemcisi değilne fark eder. adini bile duymadigin bir amd islemci var icinde. star thread mi ne yaziyodu
threadrioper oyun işlemcisi değilAMD Threadripper'in son çıkan işlemcisi
AMD Threadripper uyumlu anakart
128gb ram
4090ti ekran kartı.
Şu an alınabilen en güçlü diyebileceğimiz bilgisayarlardan biri.
300 vermem çünkü aynısı 200 e toplanıyor teker tekerEn pahalısını istiyorsun 300 vermem diyorsun knk Max çıkabileceğin parayı yaz kenara çekil
Dün karşıma çıktı bu video ekipmanlarını falan hiç beğenmedim. Açıkçası bir bilgisayara bu kadar para ayırsam böyle bi sistem kurmazdım. En azından ekran kartı tuf falan olmazdı sebebi ise görsel açıdan çok düşük.
O zaman yükselttiğindede en güçlüsü olmayacak150k'ya PC alacağıma 70k'ya alırım gerisini de yükseltmeye ayırırım. Şimdi alacağın PC 6 ay sonra en yeni olmayacak.
babanın sana 200k lık bilgisayar alacağına inanıyor musun kankaO zaman yükselttiğindede en güçlüsü olmayacak
Her türlü oyunBu konular hiç inandırıcı gelmiyor.En güçlü bilgisayar ? Ne için ? Para skalam geniş bile olsa kullanım amacıma göre 0 bilgiyle pc toplarım.
Fps oyunları mı oynayacaksın rekabetçi , en tepe işlemcilerin videolarına bakıp referans alırsın monitörüne göre.Ekran kartınıda aynı şekil.
mehhh.
troll değiltroll mu emin değilim ama vizyonsuzluk kısmına katılıyorum, evlenince kocasına altın varaklı eşyalar kitleyen yeni gelinler gibi![]()
inanmak değil, para nakit olarak elimdebabanın sana 200k lık bilgisayar alacağına inanıyor musun kanka
allah babana sabır versin kardesim benim umarım alır sana istediğin bilgisayarıHer türlü oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
troll değil
inanmak değil, para nakit olarak elimde
.Olm babanı nasıl ikna ettin 150k bilgisayara. Bizim de bir sürü arsa var ama babam satmıyor keşke satsa.
milyona ne ara geçtik?Bence de. Trol olmasa bile ben olsam bu kadar para bayılmam. Giderim 4milyona 2 tane s2000 offf.
Hocam geçersiniz sıkıntı yok.satmamasıda iyi geçen ay 3.5m idi bizim arsa şuan 5m
.
milyona ne ara geçtik?
4090 ı zor buldular sen tuf almazdım diyorsunDün karşıma çıktı bu video ekipmanlarını falan hiç beğenmedim. Açıkçası bir bilgisayara bu kadar para ayırsam böyle bi sistem kurmazdım. En azından ekran kartı tuf falan olmazdı sebebi ise görsel açıdan çok düşük.
hocam 40kya bula bula o monitörü mu buldunuzŞuna bir bakın hocamm şaheser yatıyor burda
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
En yüksek 1600 değil miydi ne zaman çıktıRam en yüksek 4800 değil miydi o ne ara çıktı?