Almazdım kanka aceleye getirmişler4090 ı zor buldular sen tuf almazdım diyorsun
256gb ramli pc topla iştebütçe yok direk en güçlü oyun bilgisayarını toplayabilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir arkadaş dalga geçtiğimi düşünmüş, dalga geçtiğim yok ciddi ciddi alacağım
harbi yav insanlar anlamıyor bunu sanıyorlarki 3090 çıktığı zaman oyun için çıktı 4090 oyun için fln i9 ve r9larda aynı şekilde sanarsın oyun için çıktı hiçbiri oyun için çıkmadı halbukiNe gerek var ki anlamıyorum birisi de evini satmış 300 bin TL lik PC toplamış bana çok saçma geliyor ne yaparsa yapsın yayın mı artık neyse ben boşa giden para olarak görüyorum şahsen
iPhone da da aynı muhabbet var şimdi 14 alanlar seneye 15 alacak anlam veremiyorumharbi yav insanlar anlamıyor bunu sanıyorlarki 3090 çıktığı zaman oyun için çıktı 4090 oyun için fln i9 ve r9larda aynı şekilde sanarsın oyun için çıktı hiçbiri oyun için çıkmadı halbuki
iphone konusu biraz farklı dediğimden ama iphone 12/13 olan insanlar çıkar çıkmaz almaları yine saçma görgüsüzlükten başka bir şey değil üstüne üstlük 13 ile 14 arasında ufak tefek farklar dışında bir fark yok apple aynı telfonu ismini değiştirip satışa sunmuş bazı geri çalışanlar ise koşa koşa almaya gidiyor apple bu saçma kitlesi olmasa şimdiye batmıştıiPhone da da aynı muhabbet var şimdi 14 alanlar seneye 15 alacak anlam veremiyorum
Apple sağlam ve uzun ömürlü yapıyor ama param olsa 14 pro Max alırdımiphone konusu biraz farklı dediğimden ama iphone 12/13 olan insanlar çıkar çıkmaz almaları yine saçma görgüsüzlükten başka bir şey değil üstüne üstlük 13 ile 14 arasında ufak tefek farklar dışında bir fark yok apple aynı telfonu ismini değiştirip satışa sunmuş bazı geri çalışanlar ise koşa koşa almaya gidiyor apple bu saçma kitlesi olmasa şimdiye batmıştı